A budapesti liberálisok miért gondolják, hogy akik nem budapestiek, azok otthon mind disznót tartanak, mindegyikük a közmédiát nézi, az internetről pedig hírből sem hallottak?
Figyelt kérdés
És még a liberálisok mondják, hogy ők az értelmiség, miközben ennyire nincs kapcsolatuk a valósággal...2020. szept. 14. 10:41
31/43 anonim válasza:
olyan budapestiek, akik ezt hiszik, de fordítva is megy az általánosítás rendesen. Hogy mi beképzelt sznob bunkók vagyunk mind.
32/43 anonim válasza:
#25 látod, azt írtad "megyeszékhelyen" hát ez az, erről beszéltem
és hány mozi, színház van azon a megyeszékhelyen?
33/43 anonim válasza:
#29 mit néztem be. ismerek nem egy olyan várost, ahol konkrétan este 6 után semmi nincs, max nyáron a diszkó
de még a kocsma is bezár 6-kor
ezzel együtt nem nézlek le csak annyit mondtam, sokkal kevesebb a lehetőség.
cserében nyugi van
34/43 anonim válasza:
Én eddig ezt sosem a budai hegyekben élő millárdosoktól hallottam, csak olyanoktól, akik valamelyik poros kerületben tengődnek szoba plusz konyhában. Sosem a kutatóorvostól vagy a fizikustól, hanem a büfészakosoktól. Innentől nem tényező.
35/43 anonim válasza:
Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy a budapestiek azt hiszik, a fővároson kívül nem is élnek emberek.
36/43 anonim válasza:
Én meg ismerek nem egy olyat ahol 11 után zárnak be.
37/43 anonim válasza:
#36 akkor te jó helyen laksz
38/43 anonim válasza:
#37 ...vagy gyakran jár Budapestre, és ott ismer olyat, ami 23h után zár be. :D De ha nem, akkor is ez ám a nagy mérce! A lényeg, hogy a zsákfalvakból nem nagy eséllyel jutnak tömegközlekedéssel színházba, moziba, színvonalasabb kultúrális eseményekre, nívósabb politikai vitaestekre...
39/43 anonim válasza:
#37 attól függ.
Egy megyeszékhelyre simán eljutok egy zsák faluból .
40/43 anonim válasza:
#39 Tömegközlekedéssel éjjel is?! Gondolom, szuper éjjeli járat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!