Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A budapesti liberálisok miért...

A budapesti liberálisok miért gondolják, hogy akik nem budapestiek, azok otthon mind disznót tartanak, mindegyikük a közmédiát nézi, az internetről pedig hírből sem hallottak?

Figyelt kérdés
És még a liberálisok mondják, hogy ők az értelmiség, miközben ennyire nincs kapcsolatuk a valósággal...
2020. szept. 14. 10:41
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
83%

A kérdés első része nem libsi, nem libsi kérdés.

Egy metropolisz lakója nehezen képzeli el az úgynevezett vidéki életet.

2020. szept. 14. 10:48
 2/43 anonim ***** válasza:
18%

Sajnos van egy ilyen réteg...

Miért gondolják így? Mert a józan paraszti eszük sincs meg ahhoz, hogy normálisan gondolkodjanak...

Én ezeket az embereket úgy hívom, hogy életképtelenek! De mondjuk ide sorolom Karácsony Gergelyt is, aki egy tipikus tesze tosza szociológus...

2020. szept. 14. 10:52
 3/43 anonim ***** válasza:
24%
Mert a budapesti balliberálisok meg a 444 és a hvg igénytelen oldalain vegetálnak minden nap. Igazság szerint szellemileg még lentebb vannak mint az ózdi romák.
2020. szept. 14. 10:54
 4/43 anonim ***** válasza:
75%

Te beszéltél mindegyikkel ,vagy honnan veszed ezt ?

Igen,vonjál le messzemenő következtetéseket 1-2 emberből akit ismersz,az messzire visz mindig..

2020. szept. 14. 11:11
 5/43 anonim ***** válasza:
15%

Miért nem így van? A vidéki a mezőgazdaságból él azaz paraszt. A fizikai munka kifárasztja az embert. Nem tszi lehetővé az analizáló, kritikus gondolkodás kifejlődését. Mi itt Bp-en még ha csak bölcsész szakot is végeztünk, de utána nem helyezkedtünk el benne sokkal szépesebb látómezőben tudjuk a világ eseményeit személni, mint egy sszecskavágó mellől

Jó napot!

2020. szept. 14. 11:25
 6/43 anonim ***** válasza:
58%
Ilyenek ezek a budapesti liberálisok. Elképzelnek valami idiotaságot és gyorsan elhiszik maguknak. Nem ugy mint te, aki hosszas kutatás, ellenörzés szinigaz eredményeit tártad fel ebben a kérdésedben is. Ja, nem.
2020. szept. 14. 11:26
 7/43 anonim ***** válasza:
73%
Hát én ezt sokkal erősebben látom budai Fideszeseknél, fogalmuk nincs mi folyik az országban, de még arról sem, ami a szegényebb kerületekben van. Egy ilyen ismerősöm Nagymaroson mikor látott egy cigányt, már pánikba esett, hogy hová került...
2020. szept. 14. 11:26
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak Budapesten van. Bármelyik magyar nagyvárosban találsz ilyen embereket.
2020. szept. 14. 11:31
 9/43 anonim ***** válasza:
35%
Nem olyan valóságtól elrugaszkodott ez a nézet. A vidék nagyon el van maradva...
2020. szept. 14. 11:41
 10/43 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt egy ilyen beszélgetésem egy pestivel. Én kisvarosból jöttem Pestre kiderült míg neki kertes háza van konyhakerttel addig én a hetedik emeleten nőttem fel egy panelban. Nála nagyobb parasztot nem igen láttam. Konklúzió lehet igazi modern életet élni vidéken, míg barlanglakó sötét középkori fejlettségi szinten lehet maradni a nagyvárosban.
2020. szept. 14. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!