Szerintetek mennyire számít kudarcnak az index
leépítése az országnak ?
Figyelt kérdés
Hogyan látjátok az ország jövőjét ? Tényleg nagy hatása lehet ennek a jövőnkre ? Fiatalok mit gondoltok?, első sorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi
Teljes mértékben leszarom. Eddig sem olvastam, és nem azért, mert origót vagy tv2-t néznék. :)
2020. júl. 28. 18:35
2/26 anonim válasza:
Mivel egy disznóól volt az egész, csak jobb lesz nélkülük az ország.
2020. júl. 28. 18:36
3/26 anonim válasza:
Én több forrásból tájékozódom, az indexet ritkán néztem, nem is tetszett. Az ATVt néztem gyakrabban. Még a TV2-öt. Az RTL híradót nem nézem, akkor már inkább a hír tv vagy az Euronews.
2020. júl. 28. 18:42
4/26 anonim válasza:
Az index a Haladó Szellemiségű Huszonegyedik Századi Független-Objektív Média jeles képviselője volt.
Nem fog hiányozni.
2020. júl. 28. 18:54
5/26 anonim válasza:
Az Index egy liberális hírportált volt, tehát jó, hogy megszűnt
2020. júl. 28. 18:56
6/26 anonim válasza:
Az irány jó volt, de a megvalósítás túl baloldali. Egy ideig hiányozni fog valamennyire, de hamar el fogom felejteni.
2020. júl. 28. 18:57
7/26 anonim válasza:
Az összes ballib portál követhetné👌
2020. júl. 28. 19:00
8/26 anonim válasza:
Diktatúra !¡!¡!¡!¡ !!¡¡
A Nagy és Dicsőség Európai Unió elhozza majd a Haladó Szellemiségű Huszonegyedik Századi gondolkodást Magyarországra és leszámol a diktatúrával.
(egy átlagos ballibsi értelmi színvonala)
2020. júl. 28. 19:05
9/26 meszike91 válasza:
Fúú mennyi buta fideszes van...
Az index volt a legnagyobb magyar híroldal és nem véletlenül. Zavarhatta is a kormány csőrét, hogy milliókhoz tudta eljuttatni a hatalom kínos ügyeit. Nagyon sajnálnám a ugyanolyan szintre süllyesztenék, mint mondjuk az origo-t.
Alapvető nemzeti érdek hogy a hatalom kontrollálva legyen. Különben a hatalom a saját érdekeit előtérbe helyezve kirabolja és megkárosítja a nemzetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!