Szerintetek mennyire számít kudarcnak az index leépítése az országnak ?
Orbán alá akarnak vágni a liberálisok es eljátszák a hattyú halálát. Jól időzitettek!
A kutya nem bántotta őket.
Inkább te vagy a buta, aki nem sík hülye az látja, hogy ez gyurcsótány műve.
A Momentum kezdte beérni népszerűségben a gyurcsány-szektát, ezért azt tették amit kellett: tönlretették a Momentum legnagyobb propagandáját, utána pedig ügyesen ráhúzták a Fideszre.
És mond már el kivel szemben.
Ja saját magukat csinálták szájba.
Megint.
ma 19:40
Lyézus Mária!
Értem hogy ezt láttad a fideszes médiában, de ez tényszerűen nem igaz. Ha megnézzük az index tulajdonosi hátterét, akkor egyértelmű hogy fideszes érdekeltség. A fideszes érdekeltségekbe meg nulla beleszólása van az ellenzéki pártoknak.
Vaszily Miklós neve mond valamit? Akkor gyorsultak fel az események, amikor ő megjelent az index körül. Korábban meg simicska érdekeltsége volt, azért nem lett csak korábban bedarálva, mert simicska összeveszett orbánnal.
Nagyon meglepődnék, ha az új szerkesztőséggel az index elkezdeni gyurcsányista propagandát tolni. Mert a te elméletedből ez következne. Azt meg nem értem hogy az elvileg momentumpárti szerkesztőség miért nem a dk-t hibáztatja, ha miattuk kellett felmondaniuk és miattuk kockáztatták a megélhetésüket. Tele van logikai bukfencekkel ez az elmélet.
Ne tájékozódj ennyire egyoldalúan, mert a média hülyét fog belőled csinálni!
Ne higyj el mindent, amit a szádba adnak.
Bodolai (aki köztudottan gyurcsány-szekta közeli) rúgta ki a főszerkesztőt.
Orbánnak pedig semmi érdeke nincs abban, ami most az indexel történik.
Az egyetlen logikus gondolatmenet az az, amit én felvázoltam.
19:55
Bodolai két tűz közé ragadt. Jött felülről a nyomás, hogy feleljen meg az index a fideszes pártakaratnak továbbá alulról meg a megfelelni nem akarás érkezett. Ebben a történetben nem ő a kulcsfigura, ő inkább csak elviszi a balhét.
Szerinted Bodolai csak úgy önkényesen rendezkedhet a tulajdonosi akarat nélkül? Ennyire ne légy naiv...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!