Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyire számít...

Szerintetek mennyire számít kudarcnak az index leépítése az országnak ?

Figyelt kérdés
Hogyan látjátok az ország jövőjét ? Tényleg nagy hatása lehet ennek a jövőnkre ? Fiatalok mit gondoltok?, első sorban a ti véleményetekre vagyok kíváncsi

2020. júl. 28. 18:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem kudarc, mert a hiteles tájékozódáshoz az kell, hogy mindkét oldalról tudj olvasni. Az index elég jól rámutatott olyan ügyekre, amit a kormány nem akart az orrodra kötni. Egyértelműen színvonalasabb volt, mint a 444 és sokkal több témában írtak, mint a HVG. Én annak sem örülnék, ha konzervatív lapokat szántanának be hasonló módszerekkel (mondjuk a mandinert) mert pestiként onnan tájékozódom a főváros kétes ügyeiről. Ha nem akarsz birka lenni, aki benyalja, hogy az egyik oldal mindent jól csinál a másik meg mindent rosszul, akkor bizony mindkettőt meg kell nyitni, csak ha így haladunk tovább, akkor az ellenzéktől hamarosan nem lesz mit.

Szóval üzenem a sok ünneplő birkának, hogy ez nem segít az országon. Mindkét oldalra szükségünk van ahhoz, hogy egyensúlyt tudjunk tartani és senki se tudja bebetonozni a hatalmát. Ha az egyiket elveszítjük, akkor csúszunk a diktatúrába. Teljesen mindegy ebből a szempontból, hogy épp a jobb oldal az erős, akkor sem lennék boldog, ha ez fordítva történne.

2020. júl. 28. 22:19
 22/26 anonim ***** válasza:
6%

E tekintetben a kudarc rossz jelző. Az ország jövője katasztrofális, a jövő nem ettől függ, ez nem ok, hanem okozat.

A meggyőzésnek itt semmiféle helye nincs. Ami lehetetlen, annak az ember nem kezd neki. Az életképtelenek száma később csökkenni fog. Kihalással. De erről sem érdemes most értekezni.

2020. júl. 28. 23:51
 23/26 MolotovPunk ***** válasza:
75%
2020. júl. 30. 00:49
 24/26 anonim válasza:
63%

Szerintem a libernyákos Varga-féléktől egyre unalmasabb és egyre érdektelenebb az Index. Ő pl. már évek óta azzal az idézetével untatja az olvasókat, hogy mi minden untatja Mari nénit. Lásd pl. [link]

Na és? Ki a francot érdekel ilyesmi?

2020. júl. 31. 12:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ez lehet,hogy esetleg valaki másnak a kudarca; nem az országnak.
2020. aug. 1. 00:52
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az az index? Én sosem olvastam
2020. aug. 3. 01:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!