Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A budapesti liberálisok miért...

A budapesti liberálisok miért gondolják, hogy akik nem budapestiek, azok otthon mind disznót tartanak, mindegyikük a közmédiát nézi, az internetről pedig hírből sem hallottak?

Figyelt kérdés
És még a liberálisok mondják, hogy ők az értelmiség, miközben ennyire nincs kapcsolatuk a valósággal...
2020. szept. 14. 10:41
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Egyébként úgy politikától függetlenül:

Én 3 dunántúli városban éltem korábban, mindhárom 60 ezernél nagyobb, mielőtt Budapestre költöztem. Nos, egyik városban sem találkoztam lakóövezetben haszonállat tartással, Budapesten viszont rengeteg helyen. Pl. XI., XX., XXI., XXII, XXIII. kerületekben. Olyan utcán, ahol villamos jár, az árok mellé kikötött tehén, rengeteg háznál tyúkok, disznók, kecskék, birkák.

Szülövárosom mellett nagymamámnak volt egy kertje, ott akinek volt állata, az vagy kutya vagy macska, de q legtöbbnek semmi. Budapesten hasonló helyeken szinte minden telken van valami haszonállat.

Szóval ebből a szempontból inkább vidéken éltem "burokban". Annyiban nem, hogy mi általában egy faluban nyaraltunk.

2020. szept. 14. 12:07
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
A disznótartás menő. Bio húst enni menő.
2020. szept. 14. 12:07
 13/43 anonim ***** válasza:
41%
Meg aztán egy belvárosi lakásban élő hogy tudja lenézni azt, aki tiszta levegővel körülvéve él állatokkal, medencével, bio kerttel stb? Ezek akkora lúzerek, jesszus! :D
2020. szept. 14. 12:08
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

#9 de, ez egy igazán valóságtól elrugaszkodott nezet.

Példa kedvéért,egy kis faluban élek jelenleg, a semmi közepén,mégis van tisztább ivovizunk mint a fővárosban,gyorsabb nézünk mint némelyik belvárosinak,kertes házunk van, 3 autonk, nagy család vagyunk,házi állat max macska, ha annyira számít. Szomszédoknál szintugy.900 lakossal rendelkezik ez a kis falu vagy község.

Nos,ezt természetesen nem a Fidesz hozta ossze, hanem saját önerőből.

A disznó tartás meg max a gazdakra jellemző akik valamilyen szinten benne vannak ebben.

Vagy idosebbekre.

Máskülönben nem éri meg fenntartani.

Igen, veheted nyugodtan flexelesnek amit írtam,bár pl. Autók, a ház nem az enyem hanem csaladatagoke,értelemszerűen.

Nem is élünk most olyan jól, de ez csak egy példa volt.

Vidéken is lehet modernebb életet élni.

2020. szept. 14. 12:14
 15/43 anonim ***** válasza:
Nézünk= netünk,autocorrect
2020. szept. 14. 12:17
 16/43 anonim ***** válasza:
33%

Így van, én például sosem tudnám annyira leadni az igényeimet, hogy úgy éljek, ahogy a budapesti, vidéket lenéző liberálisok. Fordítva ülnek azon a bizonyos lovon. Ami egy igényesebb faluban van, az számukra az elérhetetlen luxus. Nem tudják, milyen abszolút szmog nélkül élni, nem tudják, milyen, mikor akkora kerted van, mint egy fél kerület, nem tudják, milyen a minőségi hús és zöldség/gyümölcs. Nem tudják, milyen dugó nélkül élni, igénytelen tömegközelekedési eszközök nélkül, drogosok és hajléktalanok nélkül.

Amit nálunk ledózerolnak épület, mert olyan állapotban van, az náluk "romkocsma". :D Igénytelen réteg.

Ide is be van vezetve minden létező csatorna, itt is van internet, igazából minden megvan, ami Budapesten, persze annyi bolt nincs, de kocsival mindent el lehet érni (hozzánk például közelebb van Bécs, mint Budapest), valamint az internetes rendelések korszakát éljük, mi is tudunk szójából készült tejet rendelni (csak nyilván nem akarunk, mert magasabban van az igényszint), de akár Dior táskát is.

Magukat nyugtatják azzal, hogy ide nem érnek el a hírek. A sikertelenségüket magyarazzák vele. :) Mi is tudunk mindent. Csak itt nincsenek kiherélve az emberek, mindenféle lúzerre nem szavazunk.

2020. szept. 14. 12:21
 17/43 anonim ***** válasza:
75%
Egy faluban élő nagyobb gazda állat és gépállománya nagyobb összeget képvisel, mint a pesti libsi-értelmiségi fiatalok ingatlanjai összesen Budapesten.
2020. szept. 14. 12:24
 18/43 anonim ***** válasza:

#14es vagyok, mielőtt sokan jönnek az alapvető előítéletekkel

-Utalom a Fideszt

-Budapesten születtem,ott is éltem egy ideig.

-Nem akarok/szeretnék leszolni semmilyen budapestit, csak idegesítő mikor ezekkel jöttök. Borzaszto sok probléma van vidéken is egyaránt, de ezzel az kőkorszaki gondolkodasmoddal amit némelyik lemuvel, az hihetetlen.

2020. szept. 14. 12:32
 19/43 anonim ***** válasza:
73%

A kérdés szerintem túlságosan általánosító. Egyáltalán nem minden budapesti liberális vélekedik így. Van egy ilyen réteg is igen, az az ő tudatlanságukat bizonyítja, de hogy ez mindenkire elmondható lenne, az nem igaz.

Másrészt vannak olyan vidékiek is, akik meg a pestiekről gondolják, hogy az összes bunkó. Ez sem igaz, ez is ugyanolyan tudatlanságra vall.

"Én kisvarosból jöttem Pestre kiderült míg neki kertes háza van konyhakerttel addig én a hetedik emeleten nőttem fel egy panelban. Nála nagyobb parasztot nem igen láttam. Konklúzió lehet igazi modern életet élni vidéken, míg barlanglakó sötét középkori fejlettségi szinten lehet maradni a nagyvárosban."

Szóval szerinted egy hetedik emeleti panel jelenti a modern életet, a kertes ház pedig a barlanglakó sötét középkori fejlettségi szintet. Vannak bajok úgy látom.

2020. szept. 14. 12:37
 20/43 anonim ***** válasza:
44%
Max a nagyon ostoba, 10. kerületi panelproli budapesti hiszi ezt.
2020. szept. 14. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!