Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisztiznek a Fidesz...

Miért hisztiznek a Fidesz szavazók a SZFE miatt?

Figyelt kérdés
Van egy színművészeti iskola. Megpróbálják leváltani a vezetést. A diákok és a tanárok ezt ellenzik, kiállnak a leváltott vezetés mellett. Erre jön az egyszeri fideszes a "meg kell verni", "ki kell rúgni", "be kell börtönözni" ötletekkel. Miért fáj nekik ennyire minden egyes alkalommal, ha valamivel nem ért egyet, és miért rögtön a kádári, erőszakos módon akarnak mindent megoldani?
2020. szept. 1. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
(Budapestieknek a legutóbi választàson meg kell mutatni, meg a Fidesznek is erosebben kapányolni, de havalami nem működik hatékonyan a vezetőt kell leváltai )
2020. szept. 2. 16:04
 32/73 anonim ***** válasza:
Következő*
2020. szept. 2. 16:10
 33/73 anonim ***** válasza:
45%

Urámbátyám rendszer épül, demokratikus köntösben!!!

MINDENNEK az élére fideszes ficsur kell! Nem gond, ha alkalmatlan, ugyanis csak a látszat a lényeg.

Ha pedig bárminemű kritikát fogalmazol meg a rendszerrel kapcsolatban, jön az ultimate indok.:

Ha nem tetszik, el lehet menni. Ide úgy is csak biorobotok kellenek a német gyárakba. Ezért van a keltető segély, mely szinte egyenlő a modernkori röghöz kötéssel. Stb.

Csak nézd végig az eddigi kommenteket...Ilyen embereknek demokrácia? Minek?

2020. szept. 2. 16:11
 34/73 A kérdező kommentje:

Ha a gazdaságossággal volna probléma, nem feltétlen vezetőt kellene váltani. Biciklisávot pedig könnyebb felfesteni mint bicikliutat építeni.

De ne kanyarodjunk el a témától. Eddig az volt a baj, hogy nem a koronavirussal foglalkoznak tüntetés helyett, meg hogy a politikusok döntéseit fogadják el ellenállás nélkül. Viszont nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezt csak a kormánypárti döntésekkel kapcsolatban gondolod így, az ellenzéki politikusok döntései ellen (COVID ide vagy oda) lázadni kell.

2020. szept. 2. 17:48
 35/73 anonim ***** válasza:

"MINDENNEK az élére fideszes ficsur kell! Nem gond, ha alkalmatlan, ugyanis csak a látszat a lényeg."

Nem azért rakják oda mert a Fideszel szinpatizál. Ha már itt vagyunk, tudom hogy szerintetek semmi koze ehez gyurcsanynak, de ő mondta hogy utcára fogja tenni ha megnyeri választást, vagy ha leváltják a Fideszt. Akkor hol istartunk mergint? ott hogy mindenhova merint baloldalit kell rakni?

"Ha a gazdaságossággal volna probléma, nem feltétlen vezetőt kellene váltani. Biciklisávot pedig könnyebb felfesteni mint bicikliutat építeni."

Lehet valami gazdasagos ha nem minőséges és bisztonságos. Men csak az autósoknak rossz, hanem a bicikliseknek is veszélyesebb.

"Viszont nekem nagyon úgy tűnik, hogy ezt csak a kormánypárti döntésekkel kapcsolatban gondolod így, az ellenzéki politikusok döntései ellen (COVID ide vagy oda) lázadni kell."

Nem Mondtam hogy lazadni kell. Akkor foglalkozzunk a koronával. A jelenlegi vàrosvezetés nem az autósokat támogatja, hanem hogy minnél többen a tömegközlekedésen legyenek. Ès onnan lehet a legjobbam elkapni és elhurcolni a virust, nem a volan mogul!

2020. szept. 2. 19:50
 36/73 A kérdező kommentje:

Kérlek, maradjunk az eredeti témánál! A következő kérdésekre válaszolj:

- A koronával kell-e most kizárólag foglalkozni, vagy lehet-e más témákkal is?

- Csak a döntéshozó politikusok foglalkozhat-e a más témákkal, vagy azok is, akiket a változások érintenek?

- Ugyanúgy válaszolod-e meg a fenti kérdéseket a kormánypárti (pl. SZFE átszervezés), illetve ellenzéki intézkedések (pl. közlekedés átszervezés) kapcsán?

2020. szept. 2. 20:24
 37/73 anonim ***** válasza:
57%

Alakítsunk ki egy fontossági surrendet:

A közlekedés nehezítése sokkal fontosabb, mint pár diák - akik most jöttek ki a homokozóból - lázadása! A koronavírus sokkal fontosabb, mint pár - politikai celokra kihasznált - fiatal lázadása! Akkor is fontosabbak lennének, ha bármelyik oldalról lenne szó!

2020. szept. 2. 20:58
 38/73 anonim ***** válasza:

37

Sőt, nem egyszerű diák, hanem színésztanonc, és nem egyszerű lázadás, hanem szereplése;szerintem.

2020. szept. 2. 22:31
 39/73 A kérdező kommentje:

A fontossági sorrenddel én speciel egyetértek. De pl SZFE-s hallgatóként, vagy budapesti kerékpárosként már lehet, hogy máshogy látnám. Ennek ellenére az nem fair, hogy a kormány foglalkozhat egy témával de akit érint az nem.

Kérlek a fenti kérdésekre válaszolj!

2020. szept. 3. 06:28
 40/73 anonim ***** válasza:
Válaszoltam.
2020. szept. 3. 06:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!