Miért hisztiznek a Fidesz szavazók a SZFE miatt?
A saját logikád szerint: amíg a Fidesz egyetemi vezetőségeket váltogat, addig emberek halnak meg. Nincs fontosabb dolguk?
Nézd vissza mennyi trágárságot írtam én, és mennyit te. ;)
Nem a fidesz hanem a kormány, és de van azzal is foglalkoznak.
Elég az amit te ;)
Tudod, hogy honnan látszik, hogy valakinek saját véleménye van-e, vagy csak valami propagandát ismételget? Onnan, hogy aki propagandát ismétel, az hamar önellentmondásba keveredik. Ezt lehetett most nálad kitűnően megfigyelni.
Szerinted koronavírus-helyzet kezeléséért felelős kormány részéről rendben van, hogy főiskolák vezetését cserélgesse, míg a koronavírussal nem sokat kezdeni tudó diákok nem emelhetnek szót a mindennapjaikat érintő változás miatt, mert koronavírus.
Ha olyan fontos a koronavírus, akkor várjanak pár évet a főiskolai változásokkal, és majd akkor mindenki foglalkozhat vele. Vagy pl hagyják a mostani iskolásokat a jelenlegi vezetéssel tanulni, és az új tanulók úgy jelentkezzenek, hogy tudják, X éven belül vezetésváltás lesz. Lehet ezt máshogy is csinálni, nem csak erőből, és a diákok lejáratásával.
És hiába kacsintgatsz, én semmi trágárságot nem írtam. Veled ellentétben ;)
Nekem nem baj, neked baj. Te hoztad fel, hogy a koronavírus miatt nem a főiskolák vezetésének csereberélésevel kellene foglalkozni. Én pedig azt mondom, ha már ők foglalkozhatnak azzal, akkor hadd foglalkozzanak mások is, pláne akiket ez valóban érint.
Nincs itt kiforgatás, csak az önellentmondásod.
Látom irányt váltottál. Eddig az volt a baj, hogy nem a koronavírussal foglalkoznak, most már az, hogy neked nem tetsző vezetőket mosdatnak. A gond csak az, hogy nekik viszont tetszenek azok a vezetők, ők úgy jelentkeztek a főiskolára, hogy ilyen vezetőket akartak. Hadd legyen már joguk felszólalni a megkérdezésük nélküli változások ellen.
Amúgy érdekelne, hogy mondjuk Karigeri kerékpársávjáról, meg sebességorlátozásáról is ugyanígy gondolkodsz-e. Ők teszik a dolgukat, hozzák a rendeleteiket, akiket érint, azok meg kussoljanak, és inkább a koronavírus miatt agódjanak, ne amiatt, hogy dugó van-e vagy sem.
18-as jol megmondta!
Kérdező: a vezetőség alkalmatlan, nem azért mert neked tetszik vagy sem. Leváltották, tette k helyére alkalmasabbat. Olyak nem fognak fizetni ebben a nehéz helyzetben aki alkalmatlan. Ha ez nem tetszik fizessék saját pénzből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!