Miért hisztiznek a Fidesz szavazók a SZFE miatt?
Hogy jön már ide megint Gyurcsány? Kit érdekel, hogy mit mond az a Fidesz báb? Hogy jön ide a koronavírus és a letérdelés? Te jó ég... jó hogy nem a migránsokkal meg Sorossal sikerült ezt is összekötni :)
Hadd álljanak már ki a véleményük mellett egy olyan kérdésben ami leginkább őket érinti! Miért kell veréssel, kirúgással, börtönnel fenyegetni őket az egyszeri Fidesz szavazóknak.
Most ha pl a te céged megvenné a kedvenc Gyurcsányod, és kötelezővé tenné a 444 olvasást, majd te és a munkatársaid ez ellen kiállnátok, és valakik erre azt mondanák, hogy jól meg kéne verni titeket, hisz a piszlicsáré ügyednél sokkal problémásabb az esőerdők irtása, akkor mit szólnál?
Na, hogy jön ide? Csak nem tudtad megmondani. (Gondolom most jön az, hogy ha magamtól nem tudom, akkor minek magyarázzad :) )
Fontosabb dolog van ennél igen. De akkor mostantól csak a világ legfontosabb dologával foglalkozzunk, minden más témát tegyünk félre? Mert akkor a covidot is felejthetjük, van annál is fontosabb.
> Hülye libernyák
Annyira örülök, hogy ezt leírtad. Eddig is tudtam, hogy ennyire futja az egyszeri fideszestől: trágárkodni, meg becsmérelni. Észérvek, indokok, eszmefuttatások, véleménycsere az nincs. És most az orrod alá is dörgölhetem, mert ott virít a hozzászólásod :)
"Na, hogy jön ide? Csak nem tudtad megmondani. (Gondolom most jön az, hogy ha magamtól nem tudom, akkor minek magyarázzad :) )"
Úgy hogy ameddig ezek tüntizgetnek, addig emberek halnak meg. Ha mindenki azon hisztizne hogy leváltsák a vezetőséget mi lenne itt? Az a vezetés nem volt alkalmas azért kelett levaltaniuk. Mondtam ha a saját zseből fizetik úgy csinálják ahogy nekik jó! Agyja meg az Isten hogy ez legyen a legnagyobb problémájuk!
"Annyira örülök, hogy ezt leírtad. Eddig is tudtam, hogy ennyire futja az egyszeri fideszestől: trágárkodni, meg becsmérelni. Észérvek, indokok, eszmefuttatások, véleménycsere az nincs. És most az orrod alá is dörgölhetem, mert ott virít a hozzászólásod :)"
A trágárságot pont ti vezettétek be, nem mellesleg az egész jobboldalt a Fideszel azonositjátok. Tudjuk ezt a régi komcsi dumát mi! Aki nem ért veletek egyet, az bisztos ellenség vagy Fideszes jelen esetben. Esetlwg Fidesz bérenc nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!