19 éves vagyok, lehet még belőlem színész, úgy hogy semmilyen színészi múltam nem volt? Tehát kb mostanában pattant ez ki a fejemből, mert már nem szeretem azt a szakmát amit csinálok. (Zeneművészeti egyetemen vagyok első éves).
Valamikor ebben az évben júniusban vagy májusban adták a tévében,hogy ilyen Dobó Kata próbálkozott de neki nem jött össze valami nagy szerep,de úgy gondolom mindenki más,ők amúgy sem a fiatal kategória.
Belegondolunk netflix filmekben is mintha direkt kezdők lennének,szóval szerintem a legjobb kezdőállomás ott lehetne,mindenkinek esélyt ad,főleg a sorozatok. Figyelni kell a castingokat,múlik a szerencsén is ez a szakma szerintem,de jobb ilyeneken próbálkozni,mint a semmit nem érő Barátok köztnél.
Én is egyszer meg fogom próbálni,ha az angol menni fog,aztán vagy-vagy+gyakorlás a mimikát,a hanglejtést,filmeknél is érdemes nézni,én önkéntelenül is sokszor azt az arcot utánozom közben,szóval tényleg sok sikert! Nem lehetetlen semmi😌
Én is gondolkodtam, hogy színész leszek, de aztán meg tudtam a tandíj árát és sajnos nem jöhetett szóba. De, mivel ez nem jött össze, így követem a másik álmom és filmes leszek. :)
Úgyhogy, ne add fel! Kövesd az álmaidat!
Az is lehet, hogy pár év múlva találkozunk egy film forgatáson. 😄 Addig is hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!