Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Színészi pálya! Lehet esélyem?...

Színészi pálya! Lehet esélyem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és nagyon szeretnék a színészi pályával foglalkozni a jövőben. De soha nem fejlesztettem a hangomat nem is jártam olyan zenei általánosba, szóval nincs jó hangom. Lehet esélyem ha most el kezdek járni énektanárhoz? (most csak az énektudás szempontjából, egyébként néptáncolok, és nagyon jó tanuló voltam/vagyok. szoktam verseket olvasni, tanulni)

2016. nov. 13. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:

TISZTESSÉGES énektanárhoz, ez fontos.

Az én öcsémnek sikerült egy szőkét választania. Lazulás volt az egész, nesze semmi fogd meg jól, nem is mentek egyről a kettőre.

A kutyájára viszont vigyázott egyszer - öcsém -, az idióta Őszőkesége éjfélkor csöngetett be hozzánk, hogy megjött a nyaralásból, jött a kutyájáért. (ami egyébként egy erőteljesen ideggyenge, s rendkívül csúnya elkényesztetett tenyészállat volt)

2016. nov. 15. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
Én 13 éves korom óta egy színháznál játszom, mint ifjúsági társulati tag. Annak ellenére, hogy ott rengeteg tudás tapadt rám, több rendezővel és néhány nevesebb színésszel dolgoztam együtt, sokat tanítottak prózára és lírára, énekelni úgyszintén, mégis úgy érzem, hogy ez még kevés az egyetemre. Nagyon megválogatják, hogy kit vesznek fel. Aki szerepelni akar, az már az első fordulón kiesik. Lélek a színjátszás.
2016. nov. 17. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó vagyok, most 17 éves vagyok.
2016. nov. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!