Emberek ennyire megvezethetők vagytok?
Figyelt kérdés
Elhiszik hogy ami Magyarországon torténik az csakis a Fidesz hibája. 10 éve már hatalmon vannak 2/3-os többséggel, ami egy elég szép eredmény. De ez nem azt jelenti hogy minden az ő hibája ami Magyarországon folyik. Az ország romlása nem a Fidesz alatt kezdődött, sőt, a Fidesz óta javul a helyzet. Ez egy MSZ(M)P nevzetű párt hibája, ami jóval több mint tíz évig volt. Pár évtizedig!! Erre a 2000 években szuletett generáció többsége nem is emlékszik. Pedig egy fontos dolog lenne. Talán dereng nekik valami Gyircsányról az Őszödi beszédről, a szemkilövetés, lovsroham, tévé ostromról. De igazán nem éltek akkor, és nem is tudják mi volt az. A mai generáció annyira szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja mi az hogy kommunizmus. A diktatúrát meg az autokráciát gyakran használják az ellenzéki fiatalok, de nem tudják mit jelent mert nem éltek még benne. Meggyőződésem hogy a többség a nyomor fogalmával sincs tisztában mert nem éltek benne. Ez a normális mert én sem vagyok vele egészen tisztába. Ők ezeket nem nézik, hanem azt nézik hogy a nálunk szerencsésebb országok jobb helyzetben vannak.2020. aug. 17. 12:59
11/201 anonim válasza:
Szerintem te dőltél be a legnagyobbat.
12/201 A kérdező kommentje:
1. Mert mi változott ott ahol most az ellenzék van? Ti estek mindig hasra, nem mi vagy én. Az első Fidesz kormány leváltása után is jobban tönkretették az országot mint addig.
2020. aug. 17. 13:29
13/201 A kérdező kommentje:
11.
2020. aug. 17. 13:29
14/201 Micimacko67 válasza:
Kérdező, a hozzád hasonló nézeteket vallóknak szoktam mindig a következő idézetet leírni...a jelenlegi helyzetről.
Van aki megérti, van aki nem...kíváncsi vagyok, hogy te melyik leszel...
Itt az idézet:
" Meghívnak téged valahová, és a házigazdák igazán kitesznek magukért: öt asztalon terítenek, feltálalnak, velőscsontot, ötféle húst, halat, rákot, süteményt, bort, sört, francia konyakot, skót whiskyt, de az egyik asztal sarkán egy egészen kis tányérban van egy icipici darab szar. Van neked kedved az egész ebédhez?
15/201 anonim válasza:
#14 Még ha csak egy icipici szar lenne... Itt az asztal 2/3-át szar borítja.
16/201 A kérdező kommentje:
Mindenhol van egy kis darab sz.r a levesben, nem csak a tányéron. Itt az a baj, ha marinéni megcsúszik a lépcsön, az is Orbán hibája, és azért kell hogy bukjon a Fidesz.
2020. aug. 17. 14:10
17/201 A kérdező kommentje:
Gondolok itt arra, hogy ameddig itt ki kell váni egy váólistát, addig Amerikában fizetni is kell, elég jócskán be kell nyulni a gatya zsebe hogy egyáltalán az orvos megnézze marinéni lábát vagy derekát.
2020. aug. 17. 14:13
18/201 anonim válasza:
17.Ha Mari néni jó ellátást akar itt is bele kell nyúlni a gatya zsebbe :D
19/201 A kérdező kommentje:
Az lehet, de tegyük fel kevés a nyugdíj..
2020. aug. 17. 14:16
20/201 anonim válasza:
17: ott is van biztosítás, sok munkaadó is fizeti a dolgozójának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!