Emberek ennyire megvezethetők vagytok?
Figyelt kérdés
Elhiszik hogy ami Magyarországon torténik az csakis a Fidesz hibája. 10 éve már hatalmon vannak 2/3-os többséggel, ami egy elég szép eredmény. De ez nem azt jelenti hogy minden az ő hibája ami Magyarországon folyik. Az ország romlása nem a Fidesz alatt kezdődött, sőt, a Fidesz óta javul a helyzet. Ez egy MSZ(M)P nevzetű párt hibája, ami jóval több mint tíz évig volt. Pár évtizedig!! Erre a 2000 években szuletett generáció többsége nem is emlékszik. Pedig egy fontos dolog lenne. Talán dereng nekik valami Gyircsányról az Őszödi beszédről, a szemkilövetés, lovsroham, tévé ostromról. De igazán nem éltek akkor, és nem is tudják mi volt az. A mai generáció annyira szerencsés helyzetben van, hogy nem tudja mi az hogy kommunizmus. A diktatúrát meg az autokráciát gyakran használják az ellenzéki fiatalok, de nem tudják mit jelent mert nem éltek még benne. Meggyőződésem hogy a többség a nyomor fogalmával sincs tisztában mert nem éltek benne. Ez a normális mert én sem vagyok vele egészen tisztába. Ők ezeket nem nézik, hanem azt nézik hogy a nálunk szerencsésebb országok jobb helyzetben vannak.2020. aug. 17. 12:59
71/201 A kérdező kommentje:
Tökéleteség nem létezik. Azt hittem ez már világos. Nem lehet mindenkinek jó. Mongyuk nekem kifejezetten jó.
2020. aug. 17. 15:17
72/201 A kérdező kommentje:
70. A böszme jobb volt? Ez elárul mindent rólad. Le vagy írva az ilyenekkel még vitázni sem érdemes.
2020. aug. 17. 15:19
73/201 A kérdező kommentje:
Titeket kis segélyel meg lehet nyerni, csak ne keljen dolgozni. Met a munka az büdös.. De pénz az kell. De honnan? Miből?
2020. aug. 17. 15:20
74/201 anonim válasza:
A böszme ezerszer jobb volt, mint az édesdrága, közpénzlopó Viktorodnál! És igen, nem tagadom, hogy Fletó és az MSZP nem lopott! De ők milliós tételekben lopták a közpénzt, Viktorék meg milliárdos tételekben lopnak!
Veled sem éri meg vitázni, mert egy agymosott Fidesz seggnyaló vagy (enyhén szólva)!
75/201 anonim válasza:
Mintha most nem lennének segélyek, mintha egyesek nem 5 gyerek utáni segélyből élnének meg. Nyugdíj meg sehol.
76/201 A kérdező kommentje:
MSZP is milliárdosba lopott, egész EUs forrásokat elvettek. És most azokat a pénzeket is a Fideszel fizetettnék ki. De van amit nem pótol semmi, ezek minde mellékes dolgok. Az pedig a tönkrevert ország.
2020. aug. 17. 15:26
77/201 A kérdező kommentje:
A szemkilövetés, a lovas roham. Az emberek és a rendőrök életét is kockáztata hogy nem mondott le a böszme.
2020. aug. 17. 15:26
78/201 Micimacko67 válasza:
Kérdező megkérdezhetem, te melyik nemzetiség tagja vagy?
79/201 anonim válasza:
Lenne egy kérdésem.
Ha nektek és a fidesznek ennyire fontos az hogy egy országban ne legyenek rendőri túlkapások akkor miért nem ítélitek el Lukasenko tetteit? És Viktor miért nem szólal fel ellene? Szíjjártó miert csak annyit mond hogy : reméli a kereskedelmi kapcsolatoknak nem árt. Bocs de milyen kereskedelmi kapcsolat van Belarusz es Magyarorszag közott? Itt történ beruházás mint a nemét mercedes?
80/201 A kérdező kommentje:
Megérdezhetem, mit nem értesz?
2020. aug. 17. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!