Nem lehet, hogy Orbán Viktor 1989 előtt kommunista volt, csak titkolja magáról?
139
Tévedsz.
Nem "állami", hanem magyar.
Az SZDSZ-t jó okkal kihagyod. Akik ugrásra készen várnak, külföldi háttérrel, és akiknek az ügynökaktái külföldön vannak.
139!
Miért lenne Orbán komcsi az MSZP-SZDSZ metrómutyitól?
#142 írtam miért komcsi, olvassad. Itt speciel a szovjet metróvásárlás mutyiról írtam, tudod amikor ELVILEG felújított metrókocsikat rendeltetett orbánnal putyin elvtársa. Ott a többi miért még...
#141 nem tévedek, az állami. Nem magyar. A földek pl magyaroktól lettek lenyúlva.
DIGI-t is erdélyi magyar alapította, ellenben a kormány, német (tetveskom), angol(vodkafon), és teleNER cégeket támogatva, mobilozást drágán tartva kaszálja el ezen cégek lehetséges konkurenciáját, nem engedve azt az árcsökkentést amit a vezetékes piacon kényszerített ki a digi anno.
143!
Amiről te írsz, ott az volt a nagy probélma, hogy olyan szintű felújítást végeztek, hogy gyakorlatilag új metrokocsikat kapott a főváros, de 21 milliárd forinttal olcsóbban, mintha ténylegesen újakat vettek volna. Jaj, de nagy muty!
Amiról én írok, az pedig Demszky elvtárs mutyija. Eleve egy fillérbe nem került volna a 4-es metro, mert az oroszok megépítették volna az államadósságuk fejében. De ha nincs pénzmozgás, akkor nincs mit ellopni. Az OLAF jelentés óta pedig tudjuk, hogy a 4-es metro volt az ország legnagyobb korrupciós botránya, s ezek mind a Demszky korszakhoz köthetők.
"Az OLAF jelentés óta pedig tudjuk, hogy a 4-es metro volt az ország legnagyobb korrupciós botránya, s ezek mind a Demszky korszakhoz köthetők."
Polt Péter óta pedig tudjuk, hogy bűnös viszont egy sincs, ezt pedig egy Orbán korszakban mondta ki az ügyészség.
#144 az a legnagyobb? 🤣
A többi OLAF jelentés pedig miért söpörte el polt peti?
Ja igen! Mert azok már az elvtársai időszakáról készültek!
A ruszkik metro építését pedig anno a madöf kormányzat utasította el, helyette mig-29-ket rendelt...
#145 nem szenvedek én, komcsi! Én komcsi fóbiában "szenvedek" tehát szívesen levadásználak titeket :)
#148!
Igen, Karácsony azzal kampányolt, hogy azonnal kell a metroba a légkondi.
Egyrészt azóta sem kaptak hőgutát az emberek a föld alatt, másrész elmúlt egy nyár és KariGerinek már is fontos a légkondi.
#147!
Vicces, hogy mindig azzal véded a komcsi haverjaidat, hogy másokat nevezel komcsinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!