Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet, hogy Orbán Viktor...

Nem lehet, hogy Orbán Viktor 1989 előtt kommunista volt, csak titkolja magáról?

Figyelt kérdés

2020. aug. 4. 15:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/155 anonim ***** válasza:
22%

Azért izgalmas, amikor Boross Péterek, meg Mr. Schmitt Pálok, stb. egyetemet végeztek, meg igazgatók lehettek olyan helyen, ami a párt kinevezési jogkörébe tartozott, de pirulás nélkül letagadják.

2021. jan. 9. 09:05
 92/155 anonim ***** válasza:
82%
Én nem voltam KISZ tag, mert nem volt az muszáj akkor sem, az viszont igaz, hogy kőbányát sem tudtam lopni így, és igazgató sem voltam...
2021. jan. 9. 09:16
 93/155 anonim ***** válasza:
57%
#91 Ki tagadott le és mit?
2021. jan. 9. 09:24
 94/155 anonim ***** válasza:
57%

#92 Milyen iskolába jártál és mikor, hogy neked nem kellett kisz tagnak lenned? Mert én szakközépbe jártam közvetlenül a rendszerváltást megelőzően és nálunk is még automatikusan kisz tag lett mindenki azzal, hogy elsősként beléptünk oda tanulni.

Nem kérdezték akarunk-e azok lenni vagy sem, azok lettünk, aztán vagy részt vettünk a középiskolai diákélet szervezésében és mi lettünk A kiszesek, vagy nem vettünk benne részt. De az is tagja volt a kisznek aki soha nem foglalkozott semmivel.

2021. jan. 9. 09:27
 95/155 anonim ***** válasza:
77%
Itt is kérdezték, de ha azt mondtad NEM, akkor békén hagytak. A mi osztályunkból egy ember akart, a legtrágyább tanuló, belőlle TSZ elnök lett, de rendszerváltáskor valamiért felakasztotta magát.
2021. jan. 9. 09:38
 96/155 anonim ***** válasza:
77%

A szüleim sem voltak se párt se kisz tagok. Ez hülyeség, hogy nem volt választás. Választás mindig van. Nagyapám 3 szar tehenét meg a kis földjét elvették anno, és hányt az egész család a kommunistáktól. NEM VOLT KÖTELEZŐ kisz tagnak lenni, ha képes voltál élni ennek előnyei nélkül. Dolgozhattál, templomba járhattál, de ennyi. Lehet más országokban(NDK) az efféle lázadást

megtorolták, itt asszem ezt megköszönhetjük Kádárnak, hogy hagytak élni mégis...

2021. jan. 9. 09:46
 97/155 anonim ***** válasza:
70%
Most szépítik, hogy muszáj volt belépni, mert a bányát el akartam lopni...
2021. jan. 9. 09:48
 98/155 anonim ***** válasza:
18%

Hiába erőlködtök a múlt az múlt marad a tények meg tények. Volt választás igen. Vagy csináltad azt amit a többiek vagy nem volt semmi.

A szüleitek meg szépítik azokat az időket, hogy miért teszik az legyen az ő dolguk.

2021. jan. 9. 09:51
 99/155 anonim ***** válasza:
81%

"Vagy csináltad azt amit a többiek vagy nem volt semmi."

Khm, az első szakkollégiumok azért lettek, hogy ne kelljen csüngni a KISZ-en és elég sok mindent csinálhattak.

2021. jan. 9. 09:58
 100/155 anonim ***** válasza:
63%

"Vagy csináltad azt amit a többiek vagy nem volt semmi."

Most majd mindjárt megsiratlak, hogy muszáj volt kommunistának lenni, hogy boldogulj. Nem volt muszáj, ha güriztél és nem akartál lopni, akkor megéltél. Orbánnak sem volt muszáj KISZ titkárnak lenni.

2021. jan. 9. 10:20
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!