Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyennek látjátok a magyar...

Milyennek látjátok a magyar ingatlan helyzetet?

Figyelt kérdés

Igaz h nagyon elszalltak az árak az állami tamogatas 10 milla meg a babavaro hitel miatt,na meg még a nyugat europai betelepulok is verik fel az arakat.

Úgy értem egy atlag magyar csak akkor juthat lakashoz ha gyerkeket bevallal vagy kimegy kulfoldre dolgozni?

Nem lehet mindneki vallalkozo meg vezerigazgato!

Normal munka nincs ugy megfizetve h 10 ev alatt mindneki sajat lakast vegyen.

Ugy latom h pl egy 15 millas lakashoz plusz rezsi kiadasok evi 1 kirandulas kocsi fentartashoz havi fél milla bevetelnek kéne lenni.

Igaz az h nagy többség nem jut ingatlanhoz?

Regi hazakat vesznek azokat pofozgatjak,regen az ikyeneket lebontottak es ujat epitettek a helyükre.

Olyan draga ingatlan árak vannak h lehet aki kertes házat akar annak jobban megeri ha epitkezik?

A lakasfelujjitas arak nincsenek aranyba a szros atlagberrel.

Lehet e palyazati penzbol felujjitgatni vagy az is azoknak van kitalalva akik sok penzzel rendelkeznek?

Arra lennék még kivancsi h szerintetek akik alberletbe akarnak menni annak hany 100% talál? Tegyuk fel h van lovejuk rá. Es főleg videken kerdem nem Budapesten.

Van elegendő alberlet videken,vagy ha egyet hirdetnek akkor lecsapnak rá?

Hogy latjatok ezeket a dolgokat?

2020. jún. 27. 17:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Kérdezted,hogy mennyi a távolság a város és én köztem . Erre a válaszom,hogy 30 km. Nem több,de munka nem nagyon. Közmunka van meg pár kocsma munkalehetőségnek no meg az a gyár ahol 100 valahány ember melózik. Érdekes helyzet ez,hogy miért ér Veszprémben egy kockaház 35 millát . Ahol én lakom meg alig ér valamit. Nyugat -Kelet Magyarország ellentéte mutatkozik meg már megint. Semmivel sem érzem azt,hogy az én házam kevesebb lenne mint a Veszprémi csak hát a földrajzi helyzet. Ugyanabból van mint az én házam stb...
2020. jún. 29. 22:08
 32/39 A kérdező kommentje:

Hát ez érdekes elég nagy a különbség!

És nem zavar h ott nincs annyi üzlet meg egyéb dolgok?

Baratnod / feleség is ott lakik vagy hogy fogod odaszokatni?

2020. jún. 30. 14:08
 33/39 A kérdező kommentje:

Pl hallottam olyanokat h németek sorra veszik a hazakat Tatán,mert milyen olcsó a saját országukban 230milla kb ,lehetseges ez?

Építkeznek. Nagy nem tetszik h a magyarok kinlodnak az ingatlannal,masok meg építenek itt lakast a mi karunkra felviszik az arakat!

Magyar allamnak kéne valami védelmét erre kitalalni!

Horvatorszagban 20% adót kell fizetni ha vki venni akar hazat!

Itt is lehetne olyat ha külföldi jön h fizesse ki a tulajnak a normal arat,es német egeszitse ki a penzt annyival mintha nemetbne venne,a különbözetet meg fizesse be a magyar allamnak,az meg tamogassa abbol a pénzből azokat akik egyedulallokent akarnak házat.

2020. jún. 30. 14:13
 34/39 anonim ***** válasza:
Annyira nem zavar mert a vásárláshoz pénz is kell .Nekem nincsen sok pénzem pedig én dolgozom. 2 munkám is van. Az ilyen helyekre odaszoktatni bárkit is csak akkor lehet,hogy ha utálja a várost és a zajt. Uncsi hely . 2 kocsma van. 3 volt ,de az egyik bezárt. Kisboltok is vannak . Szórakozás lehetőség nulla. Itt pl nálunk akinek van pénze az körülötte kevés pénzekért megveszi a házakat ,de csak azért,hogy ne menjen szomszédjába senki sem.
2020. júl. 1. 10:40
 35/39 anonim ***** válasza:
Nem tudok Tatabányáról mit nyilatkozni mert nem ismerem a helyet ,de tőlem 10 km-re egy még kisebb településen egy német orvos emeletes házat épített. Tavaly lett kész. Miért pont oda ment ahol a lakosság a 3 ezret sem éri el azt nem tudom. Népessége a településnek 2 ezer 100 valahány fő.
2020. júl. 1. 11:00
 36/39 A kérdező kommentje:

Miert veszik meg a körülöttük lévő ingatlanokat? Mi bajuk a szomszedokkal?

Miert nem maradtal még külföldön? Tervezed h visszamesz?

2020. júl. 1. 12:17
 37/39 anonim ***** válasza:
Nem én voltam külföldön :) Összekeversz valakivel . Tudom ,hogy egybefolynak a válaszadók mióta más lett a gyk. Félnek,hogy valami drogos hulladékoknak oda adják és inkább ő maguk veszik meg a házuk környékén a házakat. Nem kell drogosnak lenni. Igénytelen,balhés,kiabálós stb... stílusú embereket mellőzni akarják . Igazából csak azért,hogy ne legyenek szomszédaik. Ezt azok csinálják akiknek van pénze. Ne tudd meg,hogy mennyi házat vettek már meg és senki sem lakik bennük. Ahol én lakom van valamilyen segítség azoknak akiknek otthon kell. Gyerek után adják. Régen a szocpol volt ma meg már csok a neve. Mindenki mondja,hogy szocpol már nincs . Csok a neve. Ezt az jobban tudja aki benne van az önkormányzatban. Így működik felénk a szitu.
2020. júl. 1. 13:04
 38/39 A kérdező kommentje:

Nem semmi,akkor miért nen vesznek ezek jó környékén ahol nincs drogos?

Ilyen nagy problema arra a drog? Jo h erre van pénzük az embereknek.Ez Veszprém fele van?

Amugy meg lehet inkabb azert veszik mert ingatlanspekulacio pár éven belül jo sokért akarjak majd eladni.

2020. júl. 1. 21:17
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem azok :) Nem ingatlanoznak ezek. Ezek földműves parasztok :) Ahogy írtam ha nem történik csoda akkor itt nem fognak felmenni az árak. Ha csak nem hoznak a kormány közeli emberek ide valamilyen gyárat soha nem fog itt a ház aranyat érni . Veszprémtől ez jó messze van. Szolnok megye . Miért nem mennek el inkább ? Szerintem azért mert szeretnek itt lakni és azért akad olyan akinek van földje amit művelni is kell .
2020. júl. 2. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!