Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak,hogy felmentek...

Mi az oka annak,hogy felmentek iszonyatosan az ingatlan árak ? Tényleg Orbánék hibája ez az egész ? Miért nem tesz ellene semmit sem a fidesz ?

Figyelt kérdés

csok,pénzes külföldiek ingatlanvásárlásának hagyása,állami bérlakások nélkülözése,airbnb bekéne tiltani amit Orbán nem tesz úgy mint az ubert stb... Sorolhatnám még !!!!

Még felcsúton is arany árban vannak az ingatlan árak. Nos orbán miatt van ez az egész ?

Felhúzott egy stadiont felcsúton aztán az egekben az árak ? Ennyi az egész ?

2020. jún. 22. 12:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Lakásépítésekkel, lakásprogramokkal, a városok modernizációjával lehet az ingatlanárakat lenyomni. De azt nem akarják, mert itt forgatják az összes marvel filmet, szóval kell a pénz, és szükséges az autentikus környezet. Szóba se jöhetnek a 100 emeletes modern lakóépületek a főváros közepére.
2020. jún. 22. 13:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Milyen összes marvel filmet ? én csak a fekete özvegyről tudtam. Rajta kívül egy sem forgott itt.
2020. jún. 22. 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

Bazz, mindenhol drága az ingatlan, ahol megéri venni.

Ez ilyen egyszerű.

2020. jún. 22. 13:33
 4/14 hollófernyiges ***** válasza:
25%
Ők maguk is benne vannak a bizniszben. Rogán fő profilja, hogy belvárosi lakosokat vásárol, de a Varga Juditnak is havi több milája van airbnbzésből.
2020. jún. 22. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:
Hol mentek fel? Ott ahol alapból nagy volt a kereslet-kínálat. Máshol meg a béka segge alatt van az ára. Ezt kell megérteni. Mielőtt jött a CSOK azelőtt is állandóan mindenféle indokkal mentek fel a keresett helyeken az árak, félév alatt simán növekedtek az eladó lakások ára még a Nyóckerben is.
2020. jún. 22. 19:36
 6/14 A kérdező kommentje:
Putri helyeken is felmentek az árak !
2020. jún. 22. 21:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Vidéken szerintem a Csok miatt, a fővárosban viszont az airbnb és a keleti befektetők a fő okozók.

Ebben kivételesen a felcsúti törpének max annyi felelőssége van, hogy nem próbálták meg valahogy szabályozni az airbnb-t és nem indítottak el valami jó erős bérlakásépítési programot.

A Csokkal meg csak annyit szúrtak el, hogy bárki felveheti. Sokan ebből az ingyenpénzből vettek lakást, befektetési céllal.

2020. jún. 22. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
6: Nem, nem mentek fel. Ott mentek csak fel, ahol alapból óriási igény volt a lakásokra és házakra. Máshol ugyanúgy a béka feneke alatt maradtak az árak.
2020. jún. 23. 07:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Ne hazudj nyolcas . Bérkomizó lehetsz amúgy mert én egy putri helyen lakom és felmentek rendesen az árak. Nem a rózsadombon lakom csak mondom vagy valamelyik elit helyen.
2020. jún. 23. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Legfeljebb te hazudsz, mert ott mentek fel az árak, ahol alapból nagy volt a kereslet-kínálat.

Nem laksz te putri helyen, legfeljebb azt hiszed, mert nem Rózsadombon laksz. Itt Borsodban sokszor 8-10 millióért se tudnak eladni egy családi házat. Úgyhogy ne akard nekem megmagyarázni, hogy országosan mindenhol felmentek az árak. Így működik a piac. Elbeszélgetsz bármelyik közgazdásszal ő is a kereslet-kínálat függvényt fogja előadni neked, mivel így működik a piac.

2020. jún. 23. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!