A Fideszes oligarchiák,ingatlanbárók,politikusok 2022 után is mesterségesen magasan fogják tartani az ingatlanárakat tovább fújni a lufit?(babaváró+csok megszünése 20 millió forint,új támogatások?)
Amikor megjelentek a támogatások az utolsó panellyukba is beépült a pénz amit Fidesz osztogat, láttam hogy egyik hónapról másikra 10-15 milliót drágultak.
A sok ingatlannal rendelkezők nagyrészt fideszesek, a Fidesznek és Orbánnak kell rabszolgát szülni az országba, mivel nem ellek gyereket én -20 millió forintról indulok tehát életem végéig dolgozhatok egy lyukért és fizethetem a fideszes oligarchiáknak az albérlet díjat.
Egyedülállóként nem élhetek itt ebben az országban
"nem ellek gyereket"
Találó szót találtál magadra. Többet kár is rád vesztegetni.
"Gyüjtögettünk a párommal,maszekoltunk és vettünk egy nyaralót alkalmi áron."
Na jó,ezen sírva nevettem....
Kérdező,teljesen jól látod.
Ráadásul az a baj,hogy a sok buta ember meg is fizeti ezeket a lyukakat,garzonokat,holott a gyerekes családok nem ilyen lakásokra pályáznak.
Mindent annyiért lehet eladni,amennyiért megveszik.
Magyarországon sok a hülye,aki megveszi 1,5-2-szeres áron is ugyanazt a lelakott panelt,amire nem nőtt a kereslet a CSOK miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!