Mi az oka annak,hogy felmentek iszonyatosan az ingatlan árak ? Tényleg Orbánék hibája ez az egész ? Miért nem tesz ellene semmit sem a fidesz ?
Figyelt kérdés
csok,pénzes külföldiek ingatlanvásárlásának hagyása,állami bérlakások nélkülözése,airbnb bekéne tiltani amit Orbán nem tesz úgy mint az ubert stb... Sorolhatnám még !!!!
Még felcsúton is arany árban vannak az ingatlan árak. Nos orbán miatt van ez az egész ?
Felhúzott egy stadiont felcsúton aztán az egekben az árak ? Ennyi az egész ?
2020. jún. 22. 12:28
11/14 anonim válasza:
10: Zalában még a kis falvakban is felmentek az árak. Azon meg ne csodálkozz, hogy Borsodban mi van... senki sem akar no-go zónákba költözni.
12/14 anonim válasza:
11: Akkor ennyi erővel az egész ország egy No-Go zóna. De, az egész ország. Jártam már elég sok helyen, Hajdúságtól kezdve még Zalában is, Őrségben is, ugyanúgy vannak ugyanolyan szintű No-Go zónák.
13/14 anonim válasza:
Nem igaz hogy nem mentek fel a szarabb helyeken az árak. Én 25 millió forintért Adtam el a 69m2es panelt amiben laktam és a mienk 30+ éve. A környék ugyan az a lakótelep egy megyeszékhelyen, nem épp felkapott. Nagyanyamek ugyan ide költöztek pár utcával lejjebb egy 10 emeletesbe kertesbol, az is horror aron volt tavaly de egyszerűen nincs olcsóbb, az ujepitesuek pedig már olyan drágák hogy szóba se jöhetnek.
14/14 anonim válasza:
13: Hallod, most komolyan? Megyeszékhely neked szarabb hely? Megyeszékhelyen ember persze, hogy felmegy az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!