Balosok miért hiszik el, hogy a CSOK miatt magasak az ingatlanárak?
Nem zavarják az elméletben őket a következő szépséghibák :
- Nem ott emelkednek az ingatlanárak ahol a legtöbb CSOK-ot igénylik.
- Olyan országokban is emelkednek az ingatlanárak, ahol nincs CSOK.
"- Nem ott emelkednek az ingatlanárak ahol a legtöbb CSOK-ot igénylik."
Ami hol is van?
Mert szeretnek mindenre rá fogni mindent.
Ugyanez a réteg az, aki nem érti meg, hogy a kereslet-kínálat szabályozza az árakat. Ha egy helyen drágán adják a lakást/házat, azt azért, mert ott az emberek kifizetnek érte annyit.
Más helyeken meg a béka feneke alatt van az ingatlanárak, mert annyira nincs kereslet rá.
"hogy hirtelen a bevezetést követően pont aznaptól 9-10 millióval kerül többe ugyanazon ingatlan."
Azon ingatlanok közül, amire addig is amúgy nagy igény volt és amúgy is elég drágán árulták.
"A Medvetalp utcai lakást építő vállalat megkereste az Origót és elmondta, hogy az ár valóban változott a kérdéses lakás esetén, de ennek hátterében az áll, hogy az alaprajzon változtattak közben. Az eredetileg meghirdetett 46nm-es 1+1fél szobás ingatlan tervét időközben megváltoztatták, 78nm-es 3 szobás lakássá alakították."
Balosok :DD olvasni tudtok? :DD
8: Miért ne tudnék olvasni? Balos vagyok, de lásd fentebb én voltam pont az aki írta, hogy a kereslet-kínálat miatt emelkednek egyes helyeken sokszor az árak.
Nem politikai oldaltól függ, hogy valaki buta vagy sem. Mindkét oldalon vannak hülyék.
"Olyan országokban is emelkednek az ingatlanárak, ahol nincs CSOK."
xDD
Az ilyen érvelés talán a saját táborod krumplis osztagában hatékony.
Az a baj veletek,hogy azt hiszitek mindenki h-lye az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!