Az, hogy mostantól Budapestet diszkriminatívan kezelik korlátozás ügyileg, még tovább fogja csökkenteni az egyébként is zuhanó ingatlanárakat ott?
"Valamit biztosan ki fognak találni, hogy ne csökkenjenek az ingatlanárak, mert a végén még egy tisztességesen dolgozó magyar ember is lakáshoz juthatna önerőből, azt pedig nem hagyhatják."
Már miért ne hagyhatnák? Egy tulajnak aztán édesmindegy, hogy magyar vagy külföldi fizet neki, amíg kifizeti ugyanazt az összeget.
"Már miért ne hagyhatnák? Egy tulajnak aztán édesmindegy, hogy magyar vagy külföldi fizet neki, amíg kifizeti ugyanazt az összeget."
A tulajnak mindegy, de akiknek Magyarországra fáj a foguk, azoknak nem. Az ingatlanügynökségek pedig mind az ő kezükben vannak, tehát simán felverhetik az árakat úgy, hogy csak külföldiek tudják megfizetni.
"A tulajnak mindegy, de akiknek Magyarországra fáj a foguk, azoknak nem. Az ingatlanügynökségek pedig mind az ő kezükben vannak, tehát simán felverhetik az árakat úgy, hogy csak külföldiek tudják megfizetni."
Lol, ez gazdaságilag is nonszensz (ha valaki el akarja adni a lakását, de túl drágán adja, emiatt lehet hogy évek alatt se kel, az saját magát rúgta tökön), meg semmi nem is utal ilyesmire.
"Mint mondtam, az ingatlanügynökségek mind az ő kezükben vannak"
1. Kik kezében?
2. Az ingatlanügynökségnek általában nem sok köze van az árhoz.
"Külföldiek között pedig úgyis lesz, aki kifizet érte annyit."
Vagy nem. Semmi sem indokolja, meg ugye a számtalan példa a hosszú ideje hirdetett ingatlanokra elég jól cáfolja is az állításod.
Alapíts ingatlanügynökséget, és add féláron a lakásokat!
Szerintem óriási sikered lesz, csak úgy dőlni fognak a vevők!
Ha leírnám, hogy kik kezében, nemhogy a hozzászólásomat törölnék, de még ki is tiltanának innen. És nagyon is sok közük van az ingatlanügynökségeknek az árhoz, hiszen ha ők azt mondják az eladónak, hogy ez drágábban is elkelne, az eladó hülye lenne olcsóbban adni.
Nem tudom, hol látsz te hosszú ideje hirdetett ingatlanokat, mert én nem nagyon szoktam, hacsak nincs még a szokásoshoz képest is nagyon durván túlárazva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!