A Budapestre vonatkozó kijárási korlátozás területre, vagy lakcímre értendő?
Figyelt kérdés
Tehát aki budapesti lakcímmel rendelkezik, annak továbbra is otthon kell maradnia, míg a vidéki lakcíműek mehetnek akár Budapesten is bárhová, vagy Budapest területén nem lehet kimenni és vidéken lehet, akár a budapestieknek is?2020. máj. 2. 14:06
2/5 anonim válasza:
Ezt kérdeztem én is, eddig úgy tűnt, csak területre, de mint kiderült mára, lakcímre is:
- a Pesti nem utazhat vidékre
- a vidéki ha felmegy Pestre, őrá is érvényes Bp/Pest megyében
4/5 anonim válasza:
Nagy mázlim van, hogy van vidéki és budapesti illetőségem is. Már csak valamilyen belga, német, mittudomén milyen üzleti partner kell, és akkor utazni is szabadon utazók üzleti célból, és nincs idióta karantén sem.
Alakul ez a kiskapuk országában. Mondjuk tisztességesebb lenne az emberekre bízni, hogy hogyan védik magukat és a szeretteiket a fake news vírustól.
5/5 anonim válasza:
Budapesten érvényben marad a korlátozás. Szerintem azért ennek a mondatnak az értelmezéséhez nem kell agysebésznek lenni. Budapesten továbbra is csak indokolt esetben mászkálj el otthonról, teljesen mindegy, hova vagy bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!