Mit gondoltok, milyen enyhítés (ek) ről lesz szó szerdán?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 20:03
1/17 anonim válasza:
Most sem vagy korlátozva semmiben, nincs mit enyhíteni.
2/17 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy nem fogjuk annyira utálni a sorost, persze nem lesz barát még nem jöhet Magyarországra,mondjuk nem is hiányzik! De vége lesz a soros plakatnak meg a kisfilmeknek és nem nagyon beszélünk majd róla!
3/17 anonim válasza:
Szerintem elsősorban a boltok nyitvatartását fogják jobban engedni. Vagyis, amik eddig 15.00-ig lehettek nyitva, azokat nem korlátozzák. Ill. minden bolt nyitva lehet (ruházati, ill. cipőbolt pl. eddig nem lehetett).
Rövid időn belül valamit fognak az éttermekkel, szállodákkal is csinálni, mert ők eddig teljesen ki voltak ütve.
4/17 anonim válasza:
Szerintem kb az lesz, mint az első 2 hétben, amikor még nem a kijárási korlátozás volt. Kb ez, kivéve a határellenőrzéses részt, és a sulik is zárva maradnak: [link]
5/17 anonim válasza:
Minden azon múlik, hogy Magyarországon mennyivel akarnak nagyobb válságot a világ urai, mint ami most van. Ha sokkal, akkor legfeljebb minimális enyhítések jönnek. Ha már elég nekik, akkor komoly enyhítésekre számíthatunk. Ezt viszont csak ők tudhatják.
6/17 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy szerdán bejelentés lesz?
7/17 anonim válasza:
Nálunk 3ig nyitva vannak a ruha, cipő üzletek is:O
8/17 anonim válasza:
7-re:
Igen, én is láttam már ilyeneket. Bár szerintem ők szabályt sértenek, de valószínűleg a hatóságok már szemet hunynak felette.
9/17 anonim válasza:
A boltok tovább maradhatnak nyitva és egyes gazdasági szereplők, üzletágak kinyithatnak.
Viszont valamit valamiért, tehát lesz szigorítás is. Kötelező maszk zárt helyeken pl.
Ez csak tipp józan paraszti ésszel ;)
10/17 anonim válasza:
5: "A világ urai" :DDDD van a japánoknak erre egy jó szava: chuunibyou!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!