Mit tudtok/gondoltok a Humanista Pártról?
"Valami LMP-féle idealista törpepárt lehet."
Számodra az idealizmus mit jelent? Talán azt, hogy valaki nem óhajtja kiirtani a neki nem tetsző, vagy más véleményen levő embertársait?
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:04
Ki beszélt itt kiirtásról? Besz@rás, hogy a Godwin törvény egyből életbe lépett.
<covenant>,
Az idealizmus azt jelenti, hogy jól hangzó, és tán tényleg hasznos célokat tűznek ki maguk elé: azonban ezek a legteljesebb mértékben teljesíthetetlenek. Az ilyen pártok nagyon szépek, nagyon jók, de értelmetlen rájuk szavazni, mert süt a programjukról, hogy egyszerűen teljesíthetetlen.
Most az más téma, hogy a jelenlegi pártok meg hazudnak agyba-főbe, én csak az idealista párt fogalmát definiáltam :)
Van ilyen, hogy Humanista Párt?
Szerintem is egy szinten lehet a Lopni Megyünk a Parlamentbe nevű formációval.
Mit tudok. Keveset.
Mit gondolok? Azt, hogy ez sem lesz más, mint hogy bekebelezi a háttérhatalom aztán viszont látásra. Ugyan olyan lesz mint bármelyik kormány...
MANÖSZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!