Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyennek látjátok a magyar...

Milyennek látjátok a magyar ingatlan helyzetet?

Figyelt kérdés

Igaz h nagyon elszalltak az árak az állami tamogatas 10 milla meg a babavaro hitel miatt,na meg még a nyugat europai betelepulok is verik fel az arakat.

Úgy értem egy atlag magyar csak akkor juthat lakashoz ha gyerkeket bevallal vagy kimegy kulfoldre dolgozni?

Nem lehet mindneki vallalkozo meg vezerigazgato!

Normal munka nincs ugy megfizetve h 10 ev alatt mindneki sajat lakast vegyen.

Ugy latom h pl egy 15 millas lakashoz plusz rezsi kiadasok evi 1 kirandulas kocsi fentartashoz havi fél milla bevetelnek kéne lenni.

Igaz az h nagy többség nem jut ingatlanhoz?

Regi hazakat vesznek azokat pofozgatjak,regen az ikyeneket lebontottak es ujat epitettek a helyükre.

Olyan draga ingatlan árak vannak h lehet aki kertes házat akar annak jobban megeri ha epitkezik?

A lakasfelujjitas arak nincsenek aranyba a szros atlagberrel.

Lehet e palyazati penzbol felujjitgatni vagy az is azoknak van kitalalva akik sok penzzel rendelkeznek?

Arra lennék még kivancsi h szerintetek akik alberletbe akarnak menni annak hany 100% talál? Tegyuk fel h van lovejuk rá. Es főleg videken kerdem nem Budapesten.

Van elegendő alberlet videken,vagy ha egyet hirdetnek akkor lecsapnak rá?

Hogy latjatok ezeket a dolgokat?

2020. jún. 27. 17:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%

Anno voltak tanácslakások (ma egy csomó önkorm lakás üresen áll), emellett a házakat többnyire kalákában építették és eleve több generációsra tervezték a legtöbbet, illetve a hitelezés is kedvezőbb volt. Ma házat építeni kb egyenlő a hazárdjátékkal, ha nincs az építőiparban kapcsolatrendszered, olyan mintha a rulettre tennéd fel a pénzed. A kalákát rengeteg bürokratikus szabály akadályozza.

Nem akarom romantizálni a Kádár korszakot, mert nem érdemli meg, de nagyon más a mai lakáshelyzet, és kb olyan az összehasonlítási alap, mintha a 60 m futást egy maratonnal vetnénk össze.

2020. jún. 27. 19:51
 12/39 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Építeni öngyilkossággal ér fel olyan drága.
2020. jún. 27. 20:08
 13/39 A kérdező kommentje:
Miert mennyibol lehet felepiteni egy 60 m2 lakast kb?
2020. jún. 27. 20:49
 14/39 A kérdező kommentje:

Amit még nem értek az h miert akar sok ember tarsashazban lakni mondjuk a fővárosban?

Miért nem vesz Pest közelében egy kertes házat? Minek kucorognak a tarsas házban?

Hogy nem hianyoljak a kertet???

2020. jún. 27. 20:51
 15/39 A kérdező kommentje:

Masik amit nem értek a ma divatos lakopark. Miert jobb mint a panel?? Jo en értem h el van keritve nem annyira kocka be van fuvesitve,de attól még nem lesz saját kerted. Ugyanugy a tarsashazban kucorogsz.

Raadasul azt hallottam h sok össze van csapva,anyag kisporolva belőle...az árát meg elkerik.

Ez olyan életérzés ad nekik h elit vagyok mert lakoparkban lakom,nem vagyok proli vagy mi? Vagy hasonló emberek kerulnek egy helyre?

Még akkor se veszi fel a versenyt a kertes hazzal.

2020. jún. 27. 20:55
 16/39 A kérdező kommentje:
Azt látom h nagyon sokan akarnak Budapesten élni,de a város eléggé retro,nem elheto betondzsungel sok a kocsi.
2020. jún. 27. 20:56
 17/39 A kérdező kommentje:
Ha a pénzt most nem számítjuk én ugy latom Magyarorszagon akkor lenne jó az ingatlanok ha a régi hazak helyett ujjakat építenének videken. Varoson meg a panel es kocka epuleteket lebuldozerelnek parkositanak viraggal szökőkutakkal es sok parkolohazat epitenenek hogy az utcan ne hegyen hatan alljanak a kocsik.
2020. jún. 27. 20:59
 18/39 anonim ***** válasza:
30%
Kommunista időben könnyen adtak hitelt, és utána majdnem mindet elengedték.
2020. jún. 27. 21:09
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
Az utóbbi évtizedekben a vidék semmit nem fejlődött, leszámítva 1-2 nagyobb várost. Minden fejlettebb infrastruktúra és gazdasági szereplő a főváros és vonzáskörzetében található, ezért vágynak ide ilyen sokan, nem feltétlenül azért, mert szívük szerint is ezt akarnák. Pl nekem ha a szülővárosomban olyan típusú munka és fizetés lenne, mint amit most Pesten csinálok, eszem ágában nem lenne Pesten lakni és valószínűleg egy lakást is könnyebben ki tudnék fizetni...
2020. jún. 27. 21:10
 20/39 A kérdező kommentje:
Hát hiaba vagynak oda több fizetésért ha az ingatlanok meg jóval dragabbak nem?
2020. jún. 27. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!