Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fognak már lecsökkenni...

Mikor fognak már lecsökkenni az ingatlanok árai ?

Figyelt kérdés
Durván felmentek és ezt Matolcsi is el mondta,hogy na nesze nektek csok meg a többi amit a fidesz létrehozott most meg iszonyat felmentek az árak. Ezt nem kellett volna . Matolcsi is bevallotta. Mikor fognak visszaállni a régi kerékvágásba az árak ? Magyarul a csok előttre. Olvastam,hogy már nem létezik olyan ,hogy szocpol vagy az még létezik ? Sokan ezt írták.
2020. jún. 20. 12:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Soha.
2020. jún. 20. 12:40
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Matolcsy* és nem fognak lemenni amíg nem lesz gazdasági válság, de ha válság lesz akkor a fizetésed is vagy lemegy vagy teljesen megszűnik tehát nem fogsz örülni, hogy olcsóbb lett az ingatlan.
2020. jún. 20. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Annyira soha. De lesz visszaesés.
2020. jún. 20. 12:50
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Felesleges arra számítani, hogy egyszer csak bezuhannak majd az árak... esetleg mérséklődnek.
2020. jún. 20. 12:56
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
De remélem bezuhannak.
2020. jún. 20. 12:58
 6/16 anonim ***** válasza:
32%
Azért nem olyan durva árak vannak. 9 millióért vettem 1 éve 2 szobás felújított 2. em. lakást, felújítva. Csak ki kell fogni. Nézelődni. Türelmesen várni.
2020. jún. 20. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Hol vettél? Komlón?
2020. jún. 20. 13:17
 8/16 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok,hogy hol vetted 9 millióért ?
2020. jún. 20. 13:17
 9/16 anonim ***** válasza:

Lehet kapni lakás 3-4 millióért is, de főleg Baranyában, és igen komló a legolcsóbb város jelenleg az országban! Akinek fix munkája van Pécsen annak jó lehetőség Komlón vesz sz.rért-húgyért egy lakást, és fél óra az út busszal Pécsre.

Csak nem mindenki Pécsen képzeli el az életét, pláne, hogy a vidéki nagyvárosok közül talán Pécs a leglepusztultabb.

2020. jún. 20. 13:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Én szolnok megyei vagyok és Szolnokon 27 négyzetméterért 8 millió 800 ezret kérnek el és nincs olcsóbb jelenleg szolnokon . Árban van csak kevesebb a négyzetméter ,de garzont láttam 10 millióért :D Fajin az egész helyzet. Nem emlékszem,hogy ilyen árak lettek volna régen is pedig ez egy fejletlen megye.
2020. jún. 20. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!