Mikor fognak már lecsökkenni az ingatlanok árai ?
Figyelt kérdés
Durván felmentek és ezt Matolcsi is el mondta,hogy na nesze nektek csok meg a többi amit a fidesz létrehozott most meg iszonyat felmentek az árak. Ezt nem kellett volna . Matolcsi is bevallotta. Mikor fognak visszaállni a régi kerékvágásba az árak ? Magyarul a csok előttre. Olvastam,hogy már nem létezik olyan ,hogy szocpol vagy az még létezik ? Sokan ezt írták.2020. jún. 20. 12:39
11/16 anonim válasza:
Majd ha fellépnek a kartellező ingatlanosok ellen, vagy ha megtiltják a külföldieknek, hogy Magyarországon ingatlant vegyenek.
12/16 anonim válasza:
"Hol vettél? Komlón?"
Kecskeméten.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem te kacsázol ,kamuzol. Nem találtam 10 millió alatt 2 szobás lakást kecskeméten. Bár mondjuk én nem nézegettem 1 évvel ezelőtt Kecskeméten bármit is ami eladó ezt leszögezem.
2020. jún. 20. 17:36
14/16 anonim válasza:
Már lecsökkentek, akkor kellett volna venned amikor a koronavírus miatt lement. Nem most kell észbekapni amikor minden visszaállt a régi kerékvágásba és folytatódik az évi 30% emelkedés.
15/16 A kérdező kommentje:
Én nem vettem észre :) Piszok kevés lehetett akkor a csökkenés.
2020. jún. 26. 21:30
16/16 anonim válasza:
Minimális csökkenés volt néhány helyen, de az ország nagy részén inkább stagnálás volt, vagy mérséklődött a növekedés üteme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!