A karácsonyisták megválaszolnának nekem pár kérdést?
A főváros miért a Demszky féle politikát folytassa? Miért nem elég neki az a forrás amit a kormány rendelkezésre bocsátott? Budapest egyik nemzeti jelképe, turisztikai látványossága amely idevonzza a pénzt, nem lehet a 4-es metró amelyből 167 milliárdot elloptak.
Kettő mérce helyett miért nem cselekednek? Ha a kormány elvenné a Lánchíd felújítását Karácsony Gergelytő rögtön szaladnanak bruszelbe nem létező tulkoltekezés meg Lölő miatt, és a libsik pedig ismét az országot büntettnék meg!
Hogy mernek az államra mutogatni, amikor az állam cselekszik? Talán legkönnyebb azt kritizálni aki csinál is valamit?
Ez jó, ez tetszik. Azóta is a térdemet csapkodom a nevetéstől. Minden a terv szerint alakult...akkor OV miért vágott olyan fancsali pofát az eredmények láttán???
Tervezetten elvesztették a főpolgármesterséget, a budapesti kerületek nagy részét, csomó vidéki kis és nagyvárost...
Tervezetten elbuktátok Miskolcot, Szombathelyt, Pécset, stb...
Ez jó, nagyon jó!
Ismered a róka és a szőlőfürt meséjét??? Savanyú a szőlő, róka koma...ugye?
Azóta is eszitek a kefét itt a GYIK-en, napi tucatnyi Karácsonyos kérdés...ugyan miért is??? Minek strapáljátok magatok, hisz minden a terveitek szerint alakult, akkor most hátra kellene dőlnötök és várni...ehelyett itt vergődtök ezerrel...Kac-kac...
Ne vergődj feleslegesen, ezt a direkt kikaptunk mesét rajtad kívül senki sem nyalja fel...Ezt hagyjuk is!
Én soha nem mondtam, hogy pártatlan vagyok!
Én 30 éve Fidesz szavazó voltam, imádtam ezt a fiatal, értelmes csapatot. Fiatal koruk ellenére remek gondolataik voltak a világról. Én ma is ott vagyok, ahol 30 éve voltam...csak a Fidesz vett rohadt nagy kanyart!
Engem ott hagytak az útszélén...pedig bíztam és hittem bennük!
Ha megcsal akiben hiszel és bízol, annak te minden további nélkül mindent elnézel?
Megcsaltak, elhagytak (politikailag, emberileg), akkor mit és miért szeressek rajtuk?
Te mit szeretsz a Fideszen? A politikai csavarokat, irányváltásokat?
Ezt szereted? Mi van ha nem sokára rájönnek, hogy még se jó az az irány amerre most tartanak? Változtatnak megint, ahogy megtették már... Mész utánuk, hajlékony gerinccel vagy maradsz ott ahol most vagy egyenes gerinccel?
Ne gyere üres lózungokkal...
Nem tudsz olvasni a sorok között. Az történt amit a választók akartak, az ellenzéknek volt lehetősége a bizonyításra, de ugyanazt a politikát folytatják mint régen és be fognak égni.
A világ változik az emberek változnak, nem lehet mindenkinek jót tenni. Tagadhatatlan hogy a Fidesz 10 éves sikeréhez hozzájárult az eredmények útján való kormányozása, amelyet az alternatívát elnézve egyetlen politikus vagy, párt sem tudna felülmúlni! Persze a fejlődés szubjektív. Van akinek ez jön be, van akinek az.
Ne csak Tarlóst nézd!
Felsoroltam egy csomó nagy várost és számtalan kisebb is felhozható példaként...Azoknál ment a kampány ezerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!