A karácsonyisták megválaszolnának nekem pár kérdést?
A főváros miért a Demszky féle politikát folytassa? Miért nem elég neki az a forrás amit a kormány rendelkezésre bocsátott? Budapest egyik nemzeti jelképe, turisztikai látványossága amely idevonzza a pénzt, nem lehet a 4-es metró amelyből 167 milliárdot elloptak.
Kettő mérce helyett miért nem cselekednek? Ha a kormány elvenné a Lánchíd felújítását Karácsony Gergelytő rögtön szaladnanak bruszelbe nem létező tulkoltekezés meg Lölő miatt, és a libsik pedig ismét az országot büntettnék meg!
Hogy mernek az államra mutogatni, amikor az állam cselekszik? Talán legkönnyebb azt kritizálni aki csinál is valamit?
"Az a legviccesebb, hogy ilyenkor az ellenzéki oligarchák valahogy nem tudnak a zsebükbe nyúlni."
Ellenzéki oligarchák??? Magyarországon???
Te egyre viccesebb vagy.
Te nagyob buta...kerdezö!
"Egyre több helyen lyukad át a Lánchíd vasburkolata. A híd erősen korrodálódik, de a szerkezet még jól bírja. A felújítás terveit nemrég kezdték el készíteni, maga a rekonstrukció 2015 ben kezdődhet meg. Előnyben lesznek a gyalogosok és a kerékpárosok."
Na ezért lett mostanra életveszélyes!
Eltelt 6 év, hogy Tarlós és csapata semmit sem csinált!
Most meg itt hőbörögsz...menj oda ahova gondolom!
Nevetséges vagy kérdező, vedd már észre magad...
6 év semmittevését mentegeted...szánalom amit csinálsz!
Szerintem ezt a témát engedd el, láthatod, hogy nem tudsz jól kijönni már ebből...
De szeretném kikérni a véleményedet ehhez kapcsolódóan a következővel kapcsolatban!
Ha jól tudom most Budapest az ország fővárosa,itt székel a magyar kormány és az államigazgatás jelentős része. A kormány és az állami hivatalok használják a főváros útjait, hidakat, egyéb infrastruktúráját is!
Ehhez mérten egy, turisztikailag és a közlekedés szempontjából is fontos híd felújítására adnának 6 milliárd forintot,ami a felújítási összeg bő 15 %-a. Jól tudom?
Ezzel párhuzamosan, jelentős összeggel támogatták egy vidéki város beruházását, ami gondolom szintén fontos turisztikailag!
Az összberuházás értéke 9,5 milliárd forint volt, amiből a kormány adott 7,5 milliárdot! Ez a teljes beruházási érték kb 75 %-a volt.
Akkor ez most hogy is van kedves elvtársak?
Az ország fővárosát pitiáner módon szívatja a kormány, mert nem kormánypárti a vezetése. A másik városban, az ottani beruházásba, meg gondolkodás nélkül beleönt egy csomó közpénzt! Mert ott meg fideszes a vezetés...ott miért nem nyúltak a zsebükbe a fideszes oligarchák?
Ha ennyire szíve csücske Viktornak Debrecen, lehet odaköltözni a kormánynak...
Ja, hogy ott nincs lehetőség a flancolásra, nincs Vár és egyebek...
Menjen az egész bagázs, oda ahova gondolom!
Én úgy veszem észre hogy ti nem tudtok jól kijönni Karácsony védéséből! Ti igazából bármit megtudnátok védeni vagy támadni, csupán eszmei és pártallási okok miatt.
Megvan hogy mi tartozik az állam hatáskörébe és megvan hogy mi a főpolgármester hatáskörébe. Így senki nem sírját az miatt, hogy a kormány elveszi a lehetőséget a fejlesztéstől. Van lehetőség Karácsonynak gyakorlati úton körmányozni, csak a sok hülyét eddig is elméleti úton tudta maga köré gyűjteni. És neki fontosabb a kormány megbuktatása mint az eredmények útján való kormányzást!
Tarlósnak is annyi jutott volna amennyiből Karácsonynak kell most gazdálkodnia. A többit az ellenzéki oligarcháknak és a Fővárosnak kellene bisztisítani a Lánchídra.
Kérdező, miert feladata a kormánynak a debreceni fürdő építését támogatnia?
Ez miért a kormány feladata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!