Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A karácsonyisták megválaszolná...

A karácsonyisták megválaszolnának nekem pár kérdést?

Figyelt kérdés

A főváros miért a Demszky féle politikát folytassa? Miért nem elég neki az a forrás amit a kormány rendelkezésre bocsátott? Budapest egyik nemzeti jelképe, turisztikai látványossága amely idevonzza a pénzt, nem lehet a 4-es metró amelyből 167 milliárdot elloptak.

Kettő mérce helyett miért nem cselekednek? Ha a kormány elvenné a Lánchíd felújítását Karácsony Gergelytő rögtön szaladnanak bruszelbe nem létező tulkoltekezés meg Lölő miatt, és a libsik pedig ismét az országot büntettnék meg!

Hogy mernek az államra mutogatni, amikor az állam cselekszik? Talán legkönnyebb azt kritizálni aki csinál is valamit?

#Karácsony Gergely #Ellenzéki trollok
2020. jún. 19. 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
78%

"Demszkyt meg leváltották"

Kik?

Melyik választás volt az, ahol vereséget szenvedett?

2020. jún. 19. 14:47
 12/80 anonim ***** válasza:
59%

1. Ne hisztizz kérdező.

2. Ne próbáld meg letagadni, hogy hisztizel.

3. Fogad el, hogy Kari Geri győzött. El kell gondolkozni miként lehetett az, hogy már Kari Geri is nyerni tudott.

4. Tudod mi a vicces? Hogy az egyedüli fizetett troll, akiről bebizonyosodott, hogy tényleg az tudod melyik párthoz tartozott? Fideszhez. Nem hiába volt, hogy azóta se meri vállalni a nevét Pozitív Visszacsatolás. Nem lepődnék meg, hogyha te lennél az Pozitív, te szoktál ilyeneket tolni.

2020. jún. 19. 14:50
 13/80 Micimacko67 ***** válasza:
64%

Kérdező, ha már probléma számodra, hogy Karácsony a face-n tud megnyilvánulni, akkor miért nem biztosít a közszolgálati tévé és rádió számára is normális megszólalási lehetőséget?

A másik...én úgy tudom, hogy Orbán Viktort miniszterelnöknek és nem rádiójáték szereplőnek választották meg...ehhez képes minden pénteken ott van...Lassan olyan már, mint volt annak idején a "Szabó család"...volt!

Ja igen...még egy...szerinted "folytassa vagy folytatja" a helyes?

14/80 anonim ***** válasza:
76%

"Nem karácsonyt azért kritizálják mert semmit nem csinált"

Karácsonyt akkor is kritizálták,amikor csinált valamit és akkor is amikor nem.

15/80 A kérdező kommentje:
Az csak 2010 ig volt szóval ennyit erről. Karácsony még kevesebb ideig lesz. Sajnos sok az olyan ember aki még hisz Gyurcsánynak is! Azoktól meg ugye mit várhat az ember...
2020. jún. 19. 14:51
 16/80 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom Karácsony elméletből kitünően vizsgázott, de gyakorlatból megbukott.
2020. jún. 19. 14:52
 17/80 anonim ***** válasza:

" csak 2010 ig volt szóval ennyit erről."

Most ezt mire?

2020. jún. 19. 15:02
 18/80 anonim ***** válasza:
37%

Kár Geriről kêrdést is kiírni.Az aranyos kis mosolygós pofikájával még az időseket is megvette.

Ő csak egy báb,a fővárosi közgyűlés dirigál meg az a moslék,aki Geri mögött van.

Ő csak végrehajtja,amit parancsolnak neki.Nem véletlenül jelölte őt az ellenzék,aranyoska és könnyen formálható.

Mikor Zuglóba laktam is meglett róla a véleményem,de most meg aztán főleg.Ott sem cselekedett semmit,meg most sem.De persze a kormány lop,Geriék ugyanazt teszik.Aki körül már Czeglédy,Soros,Gyurcsány van,abból semmi jó nem sülhet ki.

2020. jún. 19. 15:05
 19/80 LazyJones ***** válasza:
88%
#17 Gondolom arra, hogy leváltották. Az nem zavarja, hogy nem is indult.
2020. jún. 19. 15:06
 20/80 anonim ***** válasza:
74%

"Mikor Zuglóba laktam is meglett róla a véleményem,de most meg aztán főleg.Ott sem cselekedett semmit,meg most sem."

Ha ennyire rossz ott a helyzet akkor miért nem váltották le a mondjuk a Fideszre vagy bárki másra őket?

2020. jún. 19. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!