Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy tíz év...

Mi az oka annak, hogy tíz év Fidesz kormányzás után sincsenek olyan bérek Magyarországon, mint pl. Németországban?

Figyelt kérdés
Erre sokaknak az a válasza, hogy a politikusok lopnak. Nem tudom, hogy így van-e, de tegyük félre ezt most. Ha a Fidesz nem lop, hanem rendesen kormányozza az országot, akkor mi az oka annak, hogy 120 000 Ft a minimálbér (a béremelésnek nincs jelentősége, mert az árak is emelkednek vele együtt. Régen egy chips kb. 175 Ft volt, most már 300!). Olvastam arról, hogy akik jogászként dolgoznak, azok sem keresnek sokat, ahogy a tanárok sem. És ami durva, hogy az árak kb. hasonlóak ahhoz, ami a németeknél van. Mi van ebben az országban?
2020. jún. 18. 09:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
65%

#68! Nem százas a srác, egy dolgot mond el százszor meg ezerszer, ami még csak nem is igaz. A mocskolódó válaszait törölték, de ő jön újra és újra.

Ő hisz, igaza k..vára nincsen, de hisz! :DD Csak azt a templomban kéne.

2020. jún. 24. 14:41
 72/77 anonim ***** válasza:
19%

68: Figyelj, ha nekem írtak akkor válaszolhatok? :D Igen, töröltek egy csomó választ, ezért baromira nem látod mi ment itt, milyen hazugság áradatok. Bocs már, hogy írni merészeltem bármit. :D

71: Jaja, én nem vagyok százas, csak azért, mert leírtam nem úgy vannak a dolgok, mint ahogy a kérdező állította. :D Privátban is leírtam lett volna lehetőséged cáfolni az állításaidat, nem sikerült. Egyszer próbálkoztál meg, akkor beégtél, mert meg akartad magyarázni, hogy mosogatóiban is, ami tipikusan part time job abban is 8 órában dolgoznak. Leírtam neked normálisan először, arról nem tehetek, hogy tévképzeteid vannak és már mindent megpróbálsz bemagyarázni. Hogy én azt állítottam mindenki feketén mosogat kint, miközben, mint ahogy előbb is írtam annyit merészeltem megemlíteni 8 órában hivatalosan senkit se alkalmaznak mosogatóként kint Németországban, mert az tipikus 4 órás munka és leírtam legfeljebb akire te gondolsz azok a konyhai kisegítők. Azt meg leírtam két különböző dolog, csak hát ugye ezt nem bírod megérteni és azóta ezen vergődsz. :D De persze én vagyok a szánalmas, mert olyan választ adtam, ami neked nem tetszik. :D

2020. jún. 24. 15:29
 73/77 anonim ***** válasza:
88%

Kedves őrjöngő nem csak egy ember nem ért itt egyet veled, mint feltűnt. például a 71. választ nem én írtam, de a 66.-at igen. De én mondtam először, hogy igenis több mint 1000 eurót keresnek teljes állásban Németországban a mosogatók mert így van.

ui. és nekem például nem írtál privátot, ne is! az kéne még! 😱

2020. jún. 24. 18:14
 74/77 anonim ***** válasza:
10%
73: Akkor leírom megint, mert sokatoknak nehezére esik megérteni, mivel soha az életben nem nézett utána a kinti életnek és kb. fogalmatok sincs miként megy kint az élet: mosogatóként max 4 órába leszel bejelentve, nem 8 órába. 8 órába kapsz 1000 Eurótól több minimálbért, 4 órásba nem kapsz annyit. Mosogatóként legfeljebb úgy dolgozol 8 órát, hogy 4 óra rendesen bejelentve, a maradék 4 meg feketén, de így se fogja elérni az 1000 eurót a fizud, mert nem éri meg a munkáltatódnak. Nem tudom ezen melyik részét nem lehet megérteni. Rajzoljam le nektek vagy mi?
2020. jún. 24. 19:55
 75/77 anonim ***** válasza:
100%

Mind értjük amit mondasz, csak az nem igaz. Ez vitatkoztunk veled, de fölösleges. Mondom újra, te ebben hiszel, más például én meg tudjuk, hogy nem így van. OK?

Nagyon kérlek ne írd le újra ezt, elsőre is értettük, akkor se volt igaz.

2020. jún. 24. 20:19
 76/77 anonim ***** válasza:
0%

75: Jaja, azért nem igaz, mert te azt állítod. :D Gondolom soha az életben nem jártál külföldön, de még arra se vetted a fáradtságot, hogy utána néz a dolgoknak. Minek is azt ugye? :D Meg ez a nem igaz dolog is csak ide büfögésre megy és semmi bizonyíték rá, hogy nem 4 órásban szokták mosogatóként alkalmazni az embert papíron. :D

Előbb nézz utána a dolgoknak, majd, ha igazolni is tudod, hogy utána néztél, akkor visszatérhetünk a témára, addig menj még szövegértés gyakorolni drága barátom. :D

2020. jún. 24. 21:14
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

"Meg ez a nem igaz dolog is csak ide büfögésre megy és semmi bizonyíték rá, hogy nem 4 órásban szokták mosogatóként alkalmazni az embert papíron. :D"

Igen mert arra ezek szerint van, hogy csak négy órában alkalmazzák. Prezentáld kérlek! Ide egy mondjuk hivatalos német nyelvű cikket arról, hogy Németországban minden mosogató négy órában van bejelentve. Csak, hogy tudjuk már egy ilyen "nagy és felkészült elme mint te" honnan tájékozódik.

ui. igen érzem, hogy unfair kérés, de két kimenete van, vagy elhallgatsz végre, vagy még nagyobb hülyét csinálsz magadból.

holnap este megmukkantom a fejleményt! 😊😂

2020. jún. 24. 21:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!