Ha zavarja az államot a gyorshajtás, akkor miért nem korlátozzák a forgalomba hozható autók maximális sebességét?
"Kérdező, neked ez mennyiben jelent megnyugvást ha egy max 150 km/h sebességre beállított autó 65 km/h-val csap el a zebrán?"
Neked mennyiben jelent megnyugvást, hogy műszaki engedéllyel rendelkező autó üt el? Akkor mi értelme a műszaki vizsgáztatásnak?
A kérdésednek ennyi értelme van.
Jaj, és fokozza!
Műszaki pont amiatt kell, hogy kevesebb baleset legyen, "ne essen szét alattad az autó" mert sokan képesek lennének addig menni egy autóval amíg már a féktárcsák el nem kopnak vagy egyik nap elszáll a kormányösszetartás.
De a te logikád alapján, minek egészségügyi ellátás, úgyis meghalunk mind, nem tök mindegy?
"De a te logikád alapján, minek egészségügyi ellátás, úgyis meghalunk mind, nem tök mindegy?"
Az ÉN logikám? Próbáld meg értelmezni még egyszer a kommentemet, majd döntsd el újra, hogy az ÉN logikámról van-e szó. Figyelj alaposan oda, mert előfordulhat, hogy MÁS logikáját próbáltam rekonstruálni.
Kérdező van autód?
Ha igen, akkor mennyivel szoktál közlekedni? Betartod a határokat vagy túlléped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!