A fidesz a saját fizetéséhez méri a büntetési tételeket? Vasárnaptól lecsukhatják gyorshajtásért..
Én csak fele fele arányban értek vele egyet, mert a kis embert apró hibáért ha pont balszerencsés napja van megvágnak 300 rugóra az az éves keresetének kb harmada, a gazdagoknak nem jelent gondot kicsengetni, számtalan olyan van hogy számára nincs ilyen törvény.Állandóan látom hogy telefonálnak, gyorshajtanak, olyan mutatványok hogy az ember összeszarja magát, felemelhetik akár 2 milliora is a tételt azt csak az szivja meg aki tényleg probál minden szabályt betartani főleg ha a rendőr is kötekedő stb. Nem egyszer nem kétszer láttam már járkálni a rendőröket és jobb kéz telefon bal kéz cigi de nem szaléadtak utána.
Amugy meg sima pénzbehajtás nem más.A külföldieket miért nem vegzálják azok sokkal inkább szabálysértőek.Bezeg ha mi látogatunk más országba egyből kiszurják hogy magyar rendszám meg kell állitani :D
ma 00:37
Nem kell 300 ra, elég egy havi fizetés is vagy 20-30 ezer forint.Meg ezt ugy találták most ki hogy a helyszinen ennyi utólag mégtöbb.Én se járok 20 ezer forintokkal.Mert nincs.
"Állandóan azt halljuk, hogy a szembejövő ártatlan család hal meg egy-egy idióta száguldozó kis kretén miatt. Legyen ennek vége!"
És szerinted ettől vége lesz? Irigylem a naivitásod. :)
"Vasárnaptól lecsukhatják gyorshajtásért.."
Mi a nehéz a közlekedési szabályok betartásában? Talán maga Orbán Viktor tart fegyvert a fejedhez, hogy hajts gyorsan? Mert énmellettem nem ül senki, aki kényszerít rá. Nem mondhatom, hogy sose mentem még a megengedett fölött, csak épp eszem is van hozzá. Ezt elég kevesen mondhatják el magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!