Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha zavarja az államot a...

Ha zavarja az államot a gyorshajtás, akkor miért nem korlátozzák a forgalomba hozható autók maximális sebességét?

Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 14:19
 71/125 anonim ***** válasza:

Remélem kérdező vegán is vagy, mert azok szoktak ilyen elvakultan, összevissza vagdalózva mások életében vájkálni.

Na de hogy jön az, hogy ki miről és miért mond le az életben ahhoz hogy nem lenne értelme gyári szinten átvarázsolni az autókat mikor megvan törvényileg már kötve a sebesség határ és kb. 0.1%át érintené a lakosságnak hogy bevezetnéd a 150 maximális sebességű autókat? Azért nyugodjál már meg egy kicsit.

2020. jún. 12. 16:04
 72/125 A kérdező kommentje:

Akkor most megkérdezem mennyit vezetsz, majd válaszolsz, majd megint leírom, hogy 1,3-szor annyit bocsátasz ki, mint én.

Mennyit vezetsz?

2020. jún. 12. 16:05
 73/125 A kérdező kommentje:

"Na de hogy jön az, hogy ki miről és miért mond le az életben ahhoz hogy nem lenne értelme gyári szinten átvarázsolni az autókat mikor megvan törvényileg már kötve a sebesség határ és kb. 0.1%át érintené a lakosságnak hogy bevezetnéd a 150 maximális sebességű autókat?"

Semmi értelme nincs, ti kezdtétek, hogy egy Suzukira sincs pénzem.

2020. jún. 12. 16:06
 74/125 Micimacko67 ***** válasza:

Kérdező, neked nagyon bejött ez az 1,3...

Tudod mit jelent ez?

Te kibocsátasz valamennyit szennyező anyagot, valaki más meg ennek 1,3 szorosát az autóval. Azaz 30 %-al magasabb értéket, mint te autó nélkül...nálad akkor nagy gond lehet, ha egy autó károsanyag kibocsátása 30 %-al magasabb, mint a tiéd...

2020. jún. 12. 16:09
 75/125 A kérdező kommentje:
Nem, hanem ő összesen 1,3-szor annyit bocsát ki, mint én összesen. Ezt a számot onnan szedtem, hogy kimérték egyszer átlagosan mennyivel több szén-dioxidot használnak az autósok, mint a tömegközlekedők. Én tömegközlekedést is csak ritkán használok.
2020. jún. 12. 16:12
 76/125 Micimacko67 ***** válasza:

Az angol tudósok megállapították...

Melyik országban, milyen műszaki szintű járművekkel...?

2020. jún. 12. 16:15
 77/125 mindentudó99 ***** válasza:
Én lemondtam a dohànyzásról 6 éve.
2020. jún. 12. 16:17
 78/125 A kérdező kommentje:

"Melyik országban, milyen műszaki szintű járművekkel...?"

Most akkor arra akarsz rávezetni, hogy az autózás igazából csak annyira káros, mint tíz perc internetezés vagy egy vécélehúzás? Te komolyan ezt gondolod vagy csak ezzel próbálsz "érvelni"?

2020. jún. 12. 16:18
 79/125 Micimacko67 ***** válasza:
Nem, de ha lenne egy minimális műszaki érzéked, akkor nem kellene magyarázni, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen műszaki színvonalú járművekre vonatkozott a vizsgálat!
2020. jún. 12. 16:22
 80/125 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem mindegy. De akkor sem fogsz nekem olyan autót mutatni, amelynek napi szintű használata ne emelné az egyén szén-dioxid kibocsátását legalább 1,2-szeresére.
2020. jún. 12. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!