Ha zavarja az államot a gyorshajtás, akkor miért nem korlátozzák a forgalomba hozható autók maximális sebességét?
Hát én tutira nem vennék olyan autót, aminek le van korlátozva a sebessége pl. 150-nél. De gyanítom, hogy a vásárlók nagy része így van vele. Az autógyártók meg nem hülyék.
Ráadásul vannak olyan szituációk, amikor pont szükség is van rá, például egy baleset megelőzése okán.
De aki nem ért ezzel egyet, annak nem is való jogosítvány, az várja meg az önvezető autókat. Mert aki szeret vezetni, az 220 felett érzi igazán jól magát az autóban.
"Hát én tutira nem vennék olyan autót, aminek le van korlátozva a sebessége pl. 150-nél. De gyanítom, hogy a vásárlók nagy része így van vele. Az autógyártók meg nem hülyék."
Mégegy mellette szóló érv. Legalább kevesebben fognak autót használni.
"Mégegy mellette szóló érv. Legalább kevesebben fognak autót használni"
Vagy ellenkezőpeg, csődbe megy aki megpróbál ilyen autókat eladni.
A gondolkodás nem az erősséged...
Durva hogy mennyien nem értik a kérdés lényegét.
Rgyből lesül a kérdésről, hogy az a lényeg: ha a világ nagy részén 130 a max akkor miért tudnak az autók 250el is menni. Ez jogos kérdés, de szerintem annyi a válasz hogy mert mincs olyan törvény ami korlátpzná a forgalomba hozandó autók max sebességét. Az autógyártók meg miért lőjék magukat lábon?
Hetente látjuk a hírekben az ilyen képeket, és ezek még csak az igazán gyorsak. Ha valaki egy autópályán 190-el megy, annak már nincs is hírértéke. Tényleg nem tudom mi nehézség volt a kérdésem értelmezésében, de inkább arra tudok gondolni, hogy Piros Kalapács elvtárs lovára akart mindenki felülni, gondolom mert olyan jó érzés a kérdezőt gyalázni.
#118 Nem egy nagy összeg olyan autott venni ami képes 200 fölötti sebességre.
Annak hogy ki milyen biztonságosan vezet annak nem sok köze van a kérdéshez. Ha valaki 200 fölöt is biztonságosan vezet, az 150 alatt még biztonságosabb. Amugy meg nem csak egyedül van az utakon másokat is fegyelembe kell venni. A közelbe sokszor volt olyan hogy a gyors hajtó elé kihajtóttak a keresztezödésben.
A forgalombahozható autók sebességét meg azért nem korlátozzák mert sok embernek ez nem tetszene. Mint ahogy látod már a kérdést se akarják megérteni.
Amugy már most is létezik ilyen sok helyen a legtöbb autó 250 le van korlátozva.
"Ergó irigy azokra, akik képesek normálisan közlekedni, képesek biztonságosan vezetni akár kétszáz felett is, de főleg azokra, akik képesek megvenni egy olyan autót, ami többel is tud menni, mint 150."
Ja, van egy ilyen perverzióm, hogy irigy vagyok a gyorshajtókra. Félek elmondani, de a pedofilokra és a bolti tolvajokra is irigy vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!