Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem engedi az állam,...

Miért nem engedi az állam, hogy az ember a tanyáján éljen önellátásból?

Figyelt kérdés
Utálja az embereket?
2020. jún. 9. 21:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:

De most én kérdezek:

Az állam milyen alapon tiltja meg nekem, hogy úgy éljek, ahogy Isten azt megadta nekem? Az erdőben állatokra vadászni, gyümölcsöket szedni és a barlangban szexelni a gyerekek szeme láttára

2020. jún. 10. 00:33
 52/83 anonim ***** válasza:
47%
Mert társadalomban élünk. Lehet így élni, csak nem itt Afrikában. Akkor nekem miért nem engedi, hogy nőket erôszakoljak és elvegyem amid van?
2020. jún. 10. 00:35
 53/83 A kérdező kommentje:
Mert a nőerőszakolás erkölcsileg rossz. A szabadon élés pedig nem.
2020. jún. 10. 00:37
 54/83 anonim ***** válasza:
47%

Elég sok helyen tiltva van a haszonállatok tartása.

De nem a tanyán, hanem a városban.

2020. jún. 10. 00:38
 55/83 anonim ***** válasza:
Hogyan jön a földműveléshez a tslajban lévő víz? Nem öntöznek mindenhol az nagyon nagy költség. Több milla egy öntözőberendezés. Ettől még nincs tiltva az, hogy vess a földedbe. Sőt ha nem műveled azért büntetnek. Így jön ehhez az àllam
2020. jún. 10. 00:40
 56/83 anonim ***** válasza:
Lènyeg nem tiltott, sokan élnek így. Művelhetsz, arathatsz, állatot tarthatsz ahogy tudsz.
2020. jún. 10. 00:42
 57/83 A kérdező kommentje:
A földben lévő víz az államé (szerintetek). Tehát ha én eladom az otthon termelt almát, aminek 60%-a állami víz, akkor közvagyont adok el.
2020. jún. 10. 00:42
 58/83 anonim ***** válasza:

"Sőt el is adhatod ha őstermelő vagy nagy előnyökkel."

El, ha elvégzem mindazt a papírmunkát, ami a legális eladáshoz kell.“

Nem kell eladnod ha nem akarod. Ez már kereskedelem. De semmi nem tiltja, hogy a földeden termelj? Ha igen, mi tiltja? Mi tiltja, hogy zöldséget vessek, leszedjem és megegyem??

2020. jún. 10. 00:44
 59/83 anonim ***** válasza:
47%

“ 57/58 A kérdező kommentje:

A földben lévő víz az államé (szerintetek). Tehát ha én eladom az otthon termelt almát, aminek 60%-a állami víz, akkor közvagyont adok el.”

Nem. Te teljes fogalomzavarban vagy. A talajban lévő víz más. Ráadásul régen is gyűjtőtték az esővizet és ma is. Ezt sem tiltja semmi. Azzal öntöztek.

2020. jún. 10. 00:46
 60/83 A kérdező kommentje:

Mondtam, tb-t kell fizetni, amihez el kell adni. Kútdíjat kell fizetni. Parlagfűirtást kell végezni. Hadkötelezettség van.

De azt is mondtam (csak nagyon figyelmen kívül hagyjátok), hogy én egy rendszerszintű problémáról beszélek. Az állam feleslegesen zaklatja minden szarral az állampolgárait. Minek kell az adó be nem vallásért büntetni, mikor a NAV is el tudja végezni? (Ez is csak egy példa, aki nem értené)

2020. jún. 10. 00:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!