Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet nekem egyáltalán vélemén...

Lehet nekem egyáltalán véleményem?

Figyelt kérdés
Szerintem ma Magyarországon kőkemény vélemény diktatúra van, mert az ellenzék Brüsszelben folyamatosan mgbüntet engem azért mert a Fideszre szavazok. Sőt patkányoz, rémisztő képződmény is voltam már nem egyszer. Szerintem ha igaz lenne az ellenzék diktatúra vízionálása akkor az ATV meg az RTL nem működne ilyen jól már nagyon régóta. De nem lenne index, 444, 24.hu sem ha itt valóban autokrácia lenne, és elnyomnák az embereket. Vagy ha most tényleg például a CSOK-ot csakis a Fidesz szavazók vehetnék fel vagy ilyesmi. De ilyen nincs! :D Egyetlen dolog maradt, az pedig az a demagóg hiszti hogy a Fidesz lop, Fidesz feléli az adófizetők pénzét. Miközben ők vannak egy olyan politikussal koalícióban, aki szintén milliárdokat lopott, és az ország 10 êven keresztül szenvedett a kormányzása után, hogy a ballêpéseit vissza tudják állítani...
2020. máj. 2. 00:23
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
Nem a mostani ellenzéket akarjuk, hanem, hogy ne legyen Tiborcz, Mészáros, Soros terv, stadionok ha ezeket is beleöli a gazdaságba a fenomenális Fideszed akkor talán nem mi lennék a V4 ek szégyenfoltjai.
2020. máj. 2. 15:50
 42/50 Micimacko67 ***** válasza:

Mit nevezel teny feltarasnak?

Terry Black agymeneset...?

Vagy a legutobbi szep sztorit, hogy meg az Origo foszerkesztoje sem emlekezett arra, hogy kiirta azt a lejarato cikket?

Milyen kupleraj az a szerkesztoseg ahol ilyet allit a fonok?

2020. máj. 2. 16:37
 43/50 A kérdező kommentje:
Az origo működése max annyiban függ a fidesztől meg az egész média működése, hogy adják a pénzt. Nem az ő hatáskörük hogy mit írnak. Nem is olvasom őket. Én mandinert olvasom meg a portfóliót és a világgazdaságot.
2020. máj. 2. 16:39
 44/50 Micimacko67 ***** válasza:
65%

Nem a Fidesz es a kormany hataskore?

Akkor minek a KESMA? Miert jelenik meg osszes megyei lapban ugyanaz a kozponti OV interju?

Miert veszi at egyik szennylap a masik cikket?

Mindenkinek mindenhol ugyanazt kell leadni...

2020. máj. 2. 16:43
 45/50 A kérdező kommentje:
Az csak fizeti.
2020. máj. 2. 16:46
 46/50 A kérdező kommentje:
Nem az ő dolguk mit hoznak le, de kehoznak általában mindent a kormányról. :D😂🖕
2020. máj. 2. 16:47
 47/50 A kérdező kommentje:
Egyébként fordítva is kérdezhetném.
2020. máj. 2. 16:47
 48/50 Micimacko67 ***** válasza:

Ne farassz mar komolyan...

Az csak fizeti...akkor minek kellett a KESMA?

2020. máj. 2. 16:48
 49/50 Micimacko67 ***** válasza:
Mit kerdeznel forditva?
2020. máj. 2. 16:53
 50/50 anonim ***** válasza:
Kérdező küldök egy statisztikát miszerint 2000 ben másodikak voltunk a v4 ek között ma utolsók! Ez szerinted kinek a hibája? Gyurcsányé és Orbáné! [link] Erre válaszolj öcsi! Talán nem oknélkül szidják a te Fideszed!
2020. máj. 2. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!