Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet nekem egyáltalán vélemén...

Lehet nekem egyáltalán véleményem?

Figyelt kérdés
Szerintem ma Magyarországon kőkemény vélemény diktatúra van, mert az ellenzék Brüsszelben folyamatosan mgbüntet engem azért mert a Fideszre szavazok. Sőt patkányoz, rémisztő képződmény is voltam már nem egyszer. Szerintem ha igaz lenne az ellenzék diktatúra vízionálása akkor az ATV meg az RTL nem működne ilyen jól már nagyon régóta. De nem lenne index, 444, 24.hu sem ha itt valóban autokrácia lenne, és elnyomnák az embereket. Vagy ha most tényleg például a CSOK-ot csakis a Fidesz szavazók vehetnék fel vagy ilyesmi. De ilyen nincs! :D Egyetlen dolog maradt, az pedig az a demagóg hiszti hogy a Fidesz lop, Fidesz feléli az adófizetők pénzét. Miközben ők vannak egy olyan politikussal koalícióban, aki szintén milliárdokat lopott, és az ország 10 êven keresztül szenvedett a kormányzása után, hogy a ballêpéseit vissza tudják állítani...
2020. máj. 2. 00:23
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha adok egy kiló krumplit, megígéred hogy befejezed?
2020. máj. 2. 10:41
 32/50 Koplárovics Béci ***** válasza:
78%

"Egyébként mi ez már, hogy a Fideszeseket agymosottazátok, meg aztán ti vagytok megsértődve, hogy azt mondják rátok hogy Soros bérenc, vagy libbant?"

Látod én nem írtam sem azt, hogy agymosott vagy, sem azt, hogy birka vagy. Te engem mégis automatikusan egy fix másik csoportba skatulyáznál, csak mert nem értek veled egyet. Na ez a probléma akár a fideszes, akár az ellenzéki oldallal. Hogy mindkettő szerint csak ők vannak és egy darab másik csoport. Köszönjük szépen, de nagyon sokan vagyunk, akik egyik "oldalból" sem kérnek. Mert mindekettő egy undormány.

"Ha utaljatok a Fideszt meg az ellenzéket is, akkor miért hajlatok Gyurcsányék felé, miért fogtok ősszel velük?"

Én magam egyáltalán nem hajlok Gyurcsány felé. Sőt, legszívesebben egyszerre köpném le a legnagyobb szövetségesével, Orbánnal.

"Értem én oszd meg és uralkodj manipuláció...."

Ezt a "dicsőséget" nem szeretném elvenni a fidesztől...

"Pedig pont ugyanyira lehet kimosni az agyunkat mint az ellenzéki propagandának a tiétek. Amennyire engedjük!!!!"

És miért engeditek? Akár ti fideszesek, akár az "liberális"(nak mondott) ellenzék?

"Talán mert Gyurcsányék sokkal nagyobb kárt tettek meg sokkal többet loptak és vettek el az oszagtól, és kell az embereknek a viszonyítási alap is!"

Azért az Orbán-klán elég erősen küzd az elsőségért. És uygebár amit Orbán szeretne, azt mindig megkapja. A véleményemet pedig lásd róluk pár sorral feljebb.

"Azt kêrte a csávó hogy bizonyítsák be hogy vannak Soros szervezetek. Én bebizonyítottam. És egyébként is, most is Soros ezeken a szevezeteketn keresztül uszít a kormány ágyfelszabadítása ellen, ahogyan a gyöngyöspatai romák ellen is."

Az igazság más szemszögből történő leírása általában fájdalmasan szokott hatni arra, aki képtelen a gondolkodásra, vagy be van tanítva valamire. Így a pavlovi reflexek jönnek elő, ha más véleményt lát, ezért azt mindenképpen támadni kell. Azt el kell ismerni, hogy a gyűlöletkeltést Orbán nagyon jól csinálja. Mindig kell egy ellenségkép, akit lehet gyűlölni a saját helyzetedért. Pedig a legtöbb helyzetben nem mások a felelősök a helyzetünkért, hanem saját magunk. Ha ezt megértenéd, akkor léphetnél ki a narancsködből. Nem mellesleg - ha már egyszer annyira kereszténynak mondja magát a fidesz - ez a kereszténység egyik alapelve, hogy a sorsunkat mi irányítjuk, nem mások.

"Lehet itten mocskolni a Fideszt ferdítésekkel meg hazugságokkal, lehet itten mások múltjában turkálni, de az elvált ember is lehet keresztény ember."

Legutóbb a fidesz támadta ilyen módon (" mások múltjában turkálni") Donald Tuskot. Vagy épp korábban a Jobbikot (amiből persze végülis egy szó sem volt igaz, de nem is az a lényeg a fideszes médiában). De mások múltjában turkál a fidesz Soros Györggyel is. Hogy milyen csúnyaságokat csinál.

"És az is hogy a gazdaság jobban halad."

Jobban halad, mint??? Mint Gurcsányék alatt? Hát ne haragudj, de az nem teljesítmény. Jobban halad, mint Európa? Van honnan fejlődni. Jobban halad, mint a szomszédaink? Aki 10 éve még rosszabbul állt, mostmár az is előttünk van.

"Mi sem szoktunk más múltjában turkálni."

Nem? Tényleg? Soros múltja? Gyurcsány múltja? Donald Tusk nagyapja? Schultz, az alkesz? Egyik múltjában sem turkált még a fidesz? Te írod pár sorral feljebb:

"amikor ott ül veletek Gyurcsány, aki nem csak ksikorában töltött be vezető pozíciót a KISZ-ben"

Miért is mondasz magadnak ellent?

2020. máj. 2. 10:43
 33/50 anonim ***** válasza:
100%

31-es!

Egy kiló krumplival akarod kiszúrni a szemét akkor, amikor már Mihály bácsi elhalmozta őt öt kilóval.

Ne verd lefelé az árakat! :)

2020. máj. 2. 11:00
 34/50 A kérdező kommentje:

"Látod én nem írtam sem azt, hogy agymosott vagy, sem azt, hogy birka vagy. Te engem mégis automatikusan egy fix másik csoportba skatulyáznál, csak mert nem értek veled egyet. Na ez a probléma akár a fideszes, akár az ellenzéki oldallal. Hogy mindkettő szerint csak ők vannak és egy darab másik csoport. Köszönjük szépen, de nagyon sokan vagyunk, akik egyik "oldalból" sem kérnek. Mert mindekettő egy undormány."

Te csak azt mondtad hogy "Lehetne, csak ahhoz ki kellene lépned abból a ködből, ami körbevesz. Mert hiába szeretnél saját véleményt, ha csak a pártmantrát tolod, az nem saját vélemény." Ez elég olyan agymosott hülye Fideszesként értelmeztem, mivel valljuk be, ugyanaz volt a célod, csak enyhébben fogalmaztál.

"Én magam egyáltalán nem hajlok Gyurcsány felé. Sőt, legszívesebben egyszerre köpném le a legnagyobb szövetségesével, Orbánnal."

Hogy lenne Orbán Gyurcsány szövetségese. Egyébként ez egy olyan ózsdi magyarázkodás, meg mosakodás, azt hittem a jobbiknál hallottam hasonlót. Csak akkor miért fogtak össze Gyurcsányékkal? Én ebben két tényezőt selytek 1. Hatalom 2. Pénz...

"És miért engeditek? Akár ti fideszesek, akár az "liberális"(nak mondott) ellenzék?"

Én nem engedem kimosni az agyam nekem ez a szent, sérthetetlen veleményem, ha nem tetszik arra nem az a megoldás hogy agymosottaznak, hanem normális vitapartnerként tekintenek rám.

"Azért az Orbán-klán elég erősen küzd az elsőségért. És uygebár amit Orbán szeretne, azt mindig megkapja. A véleményemet pedig lásd róluk pár sorral feljebb."

Melyik párt nem küzd azért hogy hatalmon lehessen?

"Az igazság más szemszögből történő leírása általában fájdalmasan szokott hatni arra, aki képtelen a gondolkodásra, vagy be van tanítva valamire. Így a pavlovi reflexek jönnek elő, ha más véleményt lát, ezért azt mindenképpen támadni kell. Azt el kell ismerni, hogy a gyűlöletkeltést Orbán nagyon jól csinálja. Mindig kell egy ellenségkép, akit lehet gyűlölni a saját helyzetedért. Pedig a legtöbb helyzetben nem mások a felelősök a helyzetünkért, hanem saját magunk. Ha ezt megértenéd, akkor léphetnél ki a narancsködből. Nem mellesleg - ha már egyszer annyira kereszténynak mondja magát a fidesz - ez a kereszténység egyik alapelve, hogy a sorsunkat mi irányítjuk, nem mások."

Igen csak ti azt fekejtettétek el, hogy Orbánt is a legundirítóbb módszerekkel akarták lejáratni amióta a politikában van. Az ellenzéknek is van egy ellenségképe Orbán Viktor, miközben Gyurcsány szekerét tolják, és nem tetszik nekik az eredmények útján való kormányzás. A második legnagyobb problémájuk hogy nem baloldali párt nyer, és ez az ő elveiket sérti. Szerintem olyan hogy narancsköd nem létezik, ezt a dumát is a baloldal írta, amikor pontosan név szerint fel tudom sororlni azokat a szervezeteket akik bele szólnak a magyar és a világpolitikában. Ugyanolyan eszméket képviselnek minta amilyeneket a magyar ellenzék akar rankeröltetni, ezért akarva akaratlanul is hozzájuk tartoznak vagy akarnak tartozni. Nekem az jelenti a dzűklátókörűséget, hogy ezt egyes emberek nem hajlandóak felismerni mert Orbán gyűlölete vakítja el őket. És csak rá korlátozódik a látótávolságuk, és nagyon manipulalhatóak a 444 meg indexhez hasonló oldalakkal.

Szerintem a legnagyobb ellenségkép jelenleg Soros mellett Orbán Viktorral szemben van.

"Jobban halad, mint??? Mint Gurcsányék alatt? Hát ne haragudj, de az nem teljesítmény. Jobban halad, mint Európa? Van honnan fejlődni. Jobban halad, mint a szomszédaink? Aki 10 éve még rosszabbul állt, mostmár az is előttünk van."

Én azt vettem észre, hogy Orbán szigorú költségvetési stratégiaja segített abból a 10 évvel ezelőtti helyzetből kilábalni. Milyen krónikus hogy 2018-ban pontosan 2 évvel ezelőtt ugrott meg a magyar gazdasági fejlődés a régióhoz képest is, pont annyi idő kellett az ország felviragoztatására mint amennyit a szocik kivéreztetett. Egyetlen mérleg sem állt jól az országban, most kezdett helyreállni. Sokkal jobb helyzetben van most az ország, mint 2010be amikor sokan öngyilkosok lettek a megszorítások miatt. Most növekedés támogatás van, mert ha a gazdaságnak több jut az ország minden részének több jut. Ennél jobban gyorsabban nem lehett volna, főleg azokkal a módszerekkel amiket az ellenzék javasolt, vagy Gyurcsányék csináltak.

"Nem? Tényleg? Soros múltja? Gyurcsány múltja?"

Az a vicc, hogy ezeknél a személyeknél viszonyítási alap miatt turtunk bele a multjukba, a múltból pedig tanulni kell. És nem azért fokazzuk őket mert kiskorukban KISZ titkárok voltak, ha nem érzed a különbséget akkor az elég gáz meg baj!!!!

2020. máj. 2. 11:04
 35/50 A kérdező kommentje:
Irónikus*
2020. máj. 2. 11:15
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, szegény Fideszesek el vannak nyomva, ők stadionokat akarnak a nép ellenzi, ők 27% os áfát akarnak a nép ellenzi, ők Sorosozni akarnak a nép ellenzi! Olyan rossz nektek! Ti Mészárost akartok a nép ellenzi! Lehet nektek véleményetek? Sajnállak titeket!
2020. máj. 2. 13:57
 37/50 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Kerdezo, azt higy kit es hogyan probalnak lejaratni...ebbe ne menj bele, mert nagyon rosszul jossz ki belole...

Vona Gabor elleni lejarato kampany, Donath Anna elleni kamoany, Juhasz Peter elleni kampany...hanynger komolyan mondom!

Ha te ezzel egyet tudsz erteni...lelked rajta..

2020. máj. 2. 14:43
 38/50 A kérdező kommentje:
Qurva jó lenne ha megint az ellenzék lenne hatalmon. Akik most elvannak nyomva. Felemelnék a rezsit, megadóztattnák a nyugdíjakat, a kórházakat fizetőssé tennék hű de jó lenne. De az áfa a nem lenne magasabb 2 százalékkal az EU-s átlagától. De a többi adó igen, vagy az is EU-s átlagon lenne, ami jóva több...
2020. máj. 2. 15:33
 39/50 A kérdező kommentje:
Hát hogyne. De a baloldalon már nagyon régóta hagyománya van az Orbán elleni lejaratasnak. Szerintem te lennél az aki rosszul jönne ki..
2020. máj. 2. 15:34
 40/50 A kérdező kommentje:
A tényfeltárás pedig nem lejáratása. Üdv a régi baloldal által elkezdett politikai gyűlöletkeltésben!
2020. máj. 2. 15:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!