Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet nekem egyáltalán vélemén...

Lehet nekem egyáltalán véleményem?

Figyelt kérdés
Szerintem ma Magyarországon kőkemény vélemény diktatúra van, mert az ellenzék Brüsszelben folyamatosan mgbüntet engem azért mert a Fideszre szavazok. Sőt patkányoz, rémisztő képződmény is voltam már nem egyszer. Szerintem ha igaz lenne az ellenzék diktatúra vízionálása akkor az ATV meg az RTL nem működne ilyen jól már nagyon régóta. De nem lenne index, 444, 24.hu sem ha itt valóban autokrácia lenne, és elnyomnák az embereket. Vagy ha most tényleg például a CSOK-ot csakis a Fidesz szavazók vehetnék fel vagy ilyesmi. De ilyen nincs! :D Egyetlen dolog maradt, az pedig az a demagóg hiszti hogy a Fidesz lop, Fidesz feléli az adófizetők pénzét. Miközben ők vannak egy olyan politikussal koalícióban, aki szintén milliárdokat lopott, és az ország 10 êven keresztül szenvedett a kormányzása után, hogy a ballêpéseit vissza tudják állítani...
2020. máj. 2. 00:23
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
91%
Na ide figyelj, Te Vélemény vezér! Egy órája még egy mondatot nem tudtál leírni hibák nélkül, most, hogy a Soros által támogatott szervezeteket próbálod mocskolni, oldalakat írsz, újságírói stílusban. Te is része vagy a Nagy Manipulátor rendszerének. Csak a Magyar TV1. csatorna 100 milliárdból gazdálkodik. Egyébként nem tudom észre vetted e, de mindenki abba hagyta a vitát Veled, reménytelen vagy.
2020. máj. 2. 06:00
 22/50 Micimacko67 ***** válasza:
78%

Kerdezo, ha mar vetted a faradtsagot es bemasoltad a partszeminariumon kapott anyagot...vedd mar arra is a faradtsagot es add ossze, hogy ezek a szervezetek mennyi penzbol gazdalkidbak!

Azutan add mar ossze azt is, hogy pl a Ripost, a Lokál, a 888.hu, a Pesti Sracok mennyi allami penzt kapnak!

Nezz mar utana, hogy a CÖF honnan es milyen forrasbol fedezte a tevekenyseget...

Erdekes aranyok jonnenek ki!

Ez az egyik...

A masik...latom, latjuk hogy kik es milyen eletuttal alkotjak a Fidesz alsobb es magasabb szintjeit...

Kereszteny ertekrendet vallo part vezetoi hazassagtorok, tobbszorosen elvaltak, stb...

Ezt hogy veszi be a kenyes gyomrod?

Alsobb szinteken...detto ugyanez...

Ismerosom eletutja...KISZ, MSZMP..FKGP..FIDESZ...kozben latom az eletvitelet..s most ő osztja az eszt a keresztenyi szeretetrol...

Lehet, hogy neked ez termeszetes...nekem es sok mas gondolkodo embernek sem az!

Annak idejen Kádár azt mondta, hogy a krumplileves legyen krumplileves...

Egy kereszteny ertekeket vallo partban miert turnek meg olyan embereket akiknek kozuk nuncs ehhez...?

2020. máj. 2. 08:05
 23/50 anonim ***** válasza:
65%

"Fidesz lop,... Miközben ők vannak egy olyan politikussal koalícióban, aki szintén milliárdokat lopott,... "

Elszóltad magadat, Mihályka!

Ezt nem fogja díjazni a bálványod - aki egyben a vezéred is.

2020. máj. 2. 09:26
 24/50 A kérdező kommentje:
Azt kêrte a csávó hogy bizonyítsák be hogy vannak Soros szervezetek. Én bebizonyítottam. És egyébként is, most is Soros ezeken a szevezeteketn keresztül uszít a kormány ágyfelszabadítása ellen, ahogyan a gyöngyöspatai romák ellen is.
2020. máj. 2. 09:31
 25/50 A kérdező kommentje:

Azok a szervezetek elég jól működnek. Sokkal jobban működnének, ha jó oldalon állnának, akkor talán több követőjük lenne, és többet keresnének is. Egyébként eddig is nagyon jól álltak, nem igaz hogy rosszul. :D

"Kereszteny ertekrendet vallo part vezetoi hazassagtorok, tobbszorosen elvaltak, stb...

Ezt hogy veszi be a kenyes gyomrod?"

Lehet itten mocskolni a Fideszt ferdítésekkel meg hazugságokkal, lehet itten mások múltjában turkálni, de az elvált ember is lehet keresztény ember. Egy büntetlen ember sincs a földön. A Fidesz politikailag igenis nemzeti és keresztény, nekem ez pontosan elég. És az is hogy a gazdaság jobban halad.

2020. máj. 2. 09:37
 26/50 A kérdező kommentje:
De a legjobb az, amikor valakit azon vonatok kérdőn, hogy hogy lehetett kisikolás korában demokratikusan megválasztott KISZ titkár, amikor ott ül veletek Gyurcsány, aki nem csak ksikorában töltött be vezető pozíciót a KISZ-ben. :D
2020. máj. 2. 09:39
 27/50 Micimacko67 ***** válasza:
Akkor ti miert turkaltok mas multjaban?
2020. máj. 2. 09:45
 28/50 A kérdező kommentje:
CÖF-röl aztán beszéljünk, mielőtt elolvastad a balos álláspontokat miszerint Orbán kiüldöte őket. Ami csak blöff, sajnos a demokrácia így működik..
2020. máj. 2. 09:51
 29/50 A kérdező kommentje:
Mi sem szoktunk más múltjában turkálni.
2020. máj. 2. 09:51
 30/50 A kérdező kommentje:
Össze levettem a CEUval bocs
2020. máj. 2. 09:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!