Lehet nekem egyáltalán véleményem?
Kerdezo, ha mar vetted a faradtsagot es bemasoltad a partszeminariumon kapott anyagot...vedd mar arra is a faradtsagot es add ossze, hogy ezek a szervezetek mennyi penzbol gazdalkidbak!
Azutan add mar ossze azt is, hogy pl a Ripost, a Lokál, a 888.hu, a Pesti Sracok mennyi allami penzt kapnak!
Nezz mar utana, hogy a CÖF honnan es milyen forrasbol fedezte a tevekenyseget...
Erdekes aranyok jonnenek ki!
Ez az egyik...
A masik...latom, latjuk hogy kik es milyen eletuttal alkotjak a Fidesz alsobb es magasabb szintjeit...
Kereszteny ertekrendet vallo part vezetoi hazassagtorok, tobbszorosen elvaltak, stb...
Ezt hogy veszi be a kenyes gyomrod?
Alsobb szinteken...detto ugyanez...
Ismerosom eletutja...KISZ, MSZMP..FKGP..FIDESZ...kozben latom az eletvitelet..s most ő osztja az eszt a keresztenyi szeretetrol...
Lehet, hogy neked ez termeszetes...nekem es sok mas gondolkodo embernek sem az!
Annak idejen Kádár azt mondta, hogy a krumplileves legyen krumplileves...
Egy kereszteny ertekeket vallo partban miert turnek meg olyan embereket akiknek kozuk nuncs ehhez...?
"Fidesz lop,... Miközben ők vannak egy olyan politikussal koalícióban, aki szintén milliárdokat lopott,... "
Elszóltad magadat, Mihályka!
Ezt nem fogja díjazni a bálványod - aki egyben a vezéred is.
Azok a szervezetek elég jól működnek. Sokkal jobban működnének, ha jó oldalon állnának, akkor talán több követőjük lenne, és többet keresnének is. Egyébként eddig is nagyon jól álltak, nem igaz hogy rosszul. :D
"Kereszteny ertekrendet vallo part vezetoi hazassagtorok, tobbszorosen elvaltak, stb...
Ezt hogy veszi be a kenyes gyomrod?"
Lehet itten mocskolni a Fideszt ferdítésekkel meg hazugságokkal, lehet itten mások múltjában turkálni, de az elvált ember is lehet keresztény ember. Egy büntetlen ember sincs a földön. A Fidesz politikailag igenis nemzeti és keresztény, nekem ez pontosan elég. És az is hogy a gazdaság jobban halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!