Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet nekem egyáltalán vélemén...

Lehet nekem egyáltalán véleményem?

Figyelt kérdés
Szerintem ma Magyarországon kőkemény vélemény diktatúra van, mert az ellenzék Brüsszelben folyamatosan mgbüntet engem azért mert a Fideszre szavazok. Sőt patkányoz, rémisztő képződmény is voltam már nem egyszer. Szerintem ha igaz lenne az ellenzék diktatúra vízionálása akkor az ATV meg az RTL nem működne ilyen jól már nagyon régóta. De nem lenne index, 444, 24.hu sem ha itt valóban autokrácia lenne, és elnyomnák az embereket. Vagy ha most tényleg például a CSOK-ot csakis a Fidesz szavazók vehetnék fel vagy ilyesmi. De ilyen nincs! :D Egyetlen dolog maradt, az pedig az a demagóg hiszti hogy a Fidesz lop, Fidesz feléli az adófizetők pénzét. Miközben ők vannak egy olyan politikussal koalícióban, aki szintén milliárdokat lopott, és az ország 10 êven keresztül szenvedett a kormányzása után, hogy a ballêpéseit vissza tudják állítani...
2020. máj. 2. 00:23
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
84%
Ha már így kérdezed akkor a válasz az, hogy nem.
2020. máj. 2. 00:28
 2/50 Koplárovics Béci ***** válasza:
77%

"Lehet nekem egyáltalán véleményem?"

Lehetne, csak ahhoz ki kellene lépned abból a ködből, ami körbevesz. Mert hiába szeretnél saját véleményt, ha csak a pártmantrát tolod, az nem saját vélemény.

2020. máj. 2. 00:38
 3/50 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta egyszer egy ellenzéki, hogy próbálkoztak az ő szemével nézni a dolgokat. Akkor most te is próbáld az én szememmel. Szerintem itt nem én látom közösen a dolgokat...
2020. máj. 2. 00:40
 4/50 A kérdező kommentje:
Egyébként mi ez már, hogy a Fideszeseket agymosottazátok, meg aztán ti vagytok megsértődve, hogy azt mondják rátok hogy Soros bérenc, vagy libbant?
2020. máj. 2. 00:42
 5/50 A kérdező kommentje:
Ködösen
2020. máj. 2. 00:42
 6/50 LazyJones ***** válasza:
86%
Véleményed lehet, de mint tudjuk, az olyan, mint az a bizonyos testrés(z). Amúgy meg a saját véleményhez kellene némi önálló gondolkodás, kritikus szemléletmód, és picit kevesebb kormányzati propaganda felbüfögése, mert így nem véleményt mondasz, hanem fizetetlen reklámot egy hazug rendszernek.
2020. máj. 2. 00:56
 7/50 anonim ***** válasza:
83%

Na látod, a kérdésedben benne is foglaltatik maga a probléma:

majd akkor lesz releváns a véleményed, ha azt a tök egyszerű tételt magadévá tudod tenni, miszerint akik utálják a fideszt (mert lop, csal, hazudik, strómanokon keresztül fosztja ki az országot), azok nem azért utálják, mert az ellenzéket szeretik. Az ellenzéket ugyanúgy utáljuk, mert lopott, csalt hazudott (igaz messze nem olyan tételben, mint most a fidesz).

Az a baj veletek, hogy a ti faék bonyolultságú lelkivilágotok szerint aki titeket kritizál, az azért teszi, mert balos. Nem. Azért kritizálunk benneteket, mert a vezetőitek szar alakok. Ez egy egyszerű ténymegállapítás.

2020. máj. 2. 00:59
 8/50 A kérdező kommentje:
Ez mekkora manipulatív kamu volt már. Ha utaljatok a Fideszt meg az ellenzéket is, akkor miért hajlatok Gyurcsányék felé, miért fogtok ősszel velük? Értem én oszd meg és uralkodj manipuláció....
2020. máj. 2. 01:18
 9/50 A kérdező kommentje:
És egyébként ezek önálló gondolatok. Tudom nehéz nektek elhinni, akiknek nap mint nap azzal tömik a fejét, az agyát hogy a Fidesz kínossá az emberek agyát. Pedig pont ugyanyira lehet kimosni az agyunkat mint az ellenzéki propagandának a tiétek. Amennyire engedjük!!!!
2020. máj. 2. 01:20
 10/50 anonim ***** válasza:
83%

Na látod kérdező, fogalmad nincs semmiről, nemhogy önálló véleményt formálj.

Sérelmezed, hogy agymosottnak tartunk, miközben mindent megteszel annak bizonyításáért.

Ezt a manipulatív szót amúgy hol olvastad? Mert ide pont nem illett. Tényleg kár értetek, mert amennyi energiát beletesztek a tolvaj, cinikus vezetőitek szekerének taszigálásába, azon sokkal hasznosabb dolgokat is csinálhatnátok. De tényleg bármit, vagy akármit.

Lehet itt erőlködni, de rendre leszerepeltek. Tisztelem a kitartásotokat, akárcsak Sziszüphosz-ét, de az eredmény, amit ezzel a propagandaszöveg mantrázásával itt el fogtok érni szintén az ő sikereihez lesz csak mérhető.

2020. máj. 2. 01:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!