Anyamek azt mondjak, hogy a fideszre szavazzak most, es elegge kiakadtak hogy nekem mas a velemenyem ezzel kapcsolatosan?
ma dobták be a fideszes jelöltek szórólapjait meg orbán levelét a postaládánkba,a szüleim kitették látványosan a konyhaasztalra hogy véletlenül se kerülje el a figyelmemet.
Én megmutattam nekik a borkai blog náhány mondatát és képeket a bulikról.
Megkérdeztem, hogy a fideszes jelöltek múltjából mire emlékeztek, mit is csináltak úgy kb 1989-ig a mostani fidesz-jelöltek? Hát persze hogy kőkemény komcsik voltak. És lezártam a magam részéről a témát. Ha nekik 9ezer forintot megér a gyerek és unoka élete, lelkük rajta.
Mondd azt, hogy fideszre szavaztál. (neveket is tudd, hogy ki a fideszes, mert ezen is elhasalhatsz)
Aztán az, hogy mit húzol be a lapon, már a te döntésed.
Én megmondtam öreganyámnak, hogy a Fideszre szavazok, tehát nem gyünnek a migráncsok és megnyugodott a kis lelke.
Én meg megyek vissza a hollandokhoz.
De ezt nem ertem hogy miert kell hazudni?
Egyszeruen nem ertem, en elfogadom hogy ok rajuk szavaznak ok meg nem..
Gondolkozom hogy igy egyetem kezdetevel elkoltozom otthonrol...
Nem kell megbeszélni.:)
Most eszembe jutott az egyik idézet az egyik Harry Potter-filmből; hogy amikor a
Hermione kérdezi az ikreket, hogy honnan volt nekik pénzük a Varázsvicc-bolt létrehozására; akkor az ikrek azt mondták, hogy "ne kérdezz semmit, ha nem akarod, hogy hazudjunk":) SPOILER (Harrytől volt.)
Tehát , visszakanyarodva: nem kell megbeszélni a politikai dolgokat, és akkor nem lesznek konfliktusok. :):):)
Mindenki arra szavaz nálunk, akire akar, de nem titkolózunk egymás előtt.
Te mitől félsz, nem kapsz zsebpénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!