Mi a véleményetek Hont András bevándorlással kapcsolatosan megszólalásáról?
Szerintem kicsit túl lőtt a célon, még ha a bevándorlás mellet áll is. Véleményem szerint aki azt vitatja, hogy a migráció jobb mint ha a magyar anyák magyar gyermekeket szülnek az nem lesz szimpatikus a többségnek.
Forrás: [link]
Szánalmas.
Ez nem csak arról szól, hogy meglegyen a létszám, hanem sok magyar nő és férfi szeretne gyereket szülni, nevelni.
Szerinte a magyar és itt élő és dolgozó embereket ebben nem kell támogatni, ők csak dolgozzanak, azért, hogy a migráns tudjon gyereket szülni, mert nekik bezzeg adna támogatást.
Normális országban az ilyen fasiszta, náci embert már leültették volna.
Vadhajtások?
Ezek a fényességes tekintetű lángelmék?
Nem fogom lenyomozni a dolgot, de szerintem joggal feltételezhetem, mielőtt belemennénk a kérdésbe, hogy eleve kiforgatták a szavait.
Ami a kérdést illeti, nem tudom miért kéne vagy-vagy alapon csinálni. Az nyilvánvaló, hogy az EU-ban alacsony a születésszám, ezt pedig csak bevándorlással lehet ellensúlyozni, amíg nem találják fel a klónozást. Ki lehet találni mindenféle ösztönzést, de a számokon nem látszik a hatásuk.
"Más a véleménye, mint nekünk"
Kérlek ne, nagyok fárasztó vagy.
#1 igen? Melyik országban? A szovjetúnióban, vagy igaz koreában?
Egyetértek! Elvtársak! Harcoljunk a békéért, úgy hogy kiirtjuk az összes kapitálneokon imperterrorisa kulák fasisztát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!