Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?
Putriban fogtok lakni, de olyanok mint a cigányok, soha nem lesztek.
Ahhoz nem a monitor elől kéne fröcsögnötök, hanem szemtől szembe megbeszélni a bajaitokat.
hát persze, hogy nem leszünk. Vagy 8-9 éve nem verekedtem, pedig jó párszor örömmel nekimentem volna pár embernek, és régebben jó sok példa volt dührohamokra, és tudod büszke is vagyok rá. Nem vagyok ősember mint ti.
Ezenkívül lesülne a pofámról a bőr, ha csoportban támadnék egy darab emberre ahogy mindig is teszitek, mert egyedül gyávák vagytok.
Te pedig korlátolt vagy, hogy csak a fizikai erőszakig jutsz el. És nyugodtan istenítsed csak a fajodat. Amíg ilyen hülyék vagytok, addig utálni is fogunk titeket.
És lehet, hogy rablással, uzsorával stb-vel meggazdagodtok, de nem fog örökké tartani.
Jah ez is vicces. Haverom meséli sokszor, hogy a segélyosztás után az önkormányzat előtt már a cigányokat várja a BMW-s uzsorás cigány aki viszi is el a pénzüket.
Még szarabbak vagytok mint bárki más, hisz a saját fajtátokat is meglopjátok kiraboljátok, kihasználjátok, hogy hülyék.
Hol olvastál olyat, hogy én verekedést javasoltam volna.
Életemben nem bántottam egy legyet sem.
Ha azt irom "megbeszélni", azt azt is jelenti.
Sok magyar barátommal képes vagyok erre, mondjuk egy sör mellett.
idézetek tőled:
"De ki előtt? Előtted? Te vagy valaki? Valami szaros kis magyar gyerek aki élvezi hogy itt nem vernek be neki ha leírja a nyilas dumáját:D"
"Pl. Mariann Cozma egy 210 cm magas erős kézilabdázó volt. Gondolom Clinthez képest egy kispista."
ezek után, nem tudok rád úgy gondolni mint egy tisztességes nem verekedős cigányra. ezt már elk.rtad.
főleg az aki cozmaval pedálozik és főleg egy olyan emberrel akit megöltek, az jó ember nem lehet.
én sem mondogatok olyat, hogy: "néé már a büdös cigányok nem olyan erősek, hisz többet is simán lelőttek, nah hát így pattogjatok"
nem pedálozok, viccelődöm nem érvelek más emberek halálával, nem úgy mint te.
ezenkívül min változtatna pár sör? Ha itt n em vahy képes megérteni valamit amit leírunk, pedig többször is elolvashatod, így van esélyed újra és újra értelmezni és rendesen érvelni rá, akkor miben lenne jobb személyesen? Hogy olyan dührohamot kapj mint az első hozzászólásaidban? Meg, hogy elkezd játszani magad, hogy a cigányok mennyivel jobbak? Kösz nem vagyok rá kíváncsi.
Keversz valakivel
Nem csak 1 cigány van, aki ide irkál
Meg engem is összekeversz.
Talán már magadat is
szánalmas vagy:) lebuktál.
előbb a 38%-os írt arra válaszoltam, és te arra válaszoltál, te a 35%-os. ezt elkúrtad. talán félrenézted, hogy a mások loginnal vagy belépve?
ennyi erővel a "vérző szájú" cigány is lehetsz te.
Látod ez az.
78-as IQ-val nehéz megérteni ezeket a bonyolult dolgokat.
Ezért kell inkább egy sör mellett beszélgetni, mint a távolból ismeretlenül fröcsögni
hoppá, 38-as a kurucfób bányász, aki valószínűleg rohadtul nem fehér, hanem cigány (ergó ha azt válaszolod, hogy keverlek más cigánnyal). hát ebbe te gabalyodtál bele pajti.. szóval? te vagy a jelenleg 4% -os cigány is a 35% -os cigány és a 38% -os állandóan kurucozó (cigány) is mi?
őszintén szólva. miért várod el, hogy tiszteljünk vagy esélyt adjunk bármire is neked mint cigánynak, ha egyszer ennyit hazudsz is mellé?
de lehet, hogy valóban fehér vagy és csak provokálsz az egész fórumban, annál szánalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!