Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem úgy, hogy lassan...

Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:59
 231/254 anonim ***** válasza:
100%

hjah, kicsi számok.

de ha bemegyünk a dutyiba, akkor ott többségében cigányok vannak, pedig ők a kisebbség.

ismerősöm önkormányzatnál melózik.

azt furcsamód csak a cigányok dicsekednek a börtönnel mindig. egyik cigány asszony ezzel érvelt náluk: "Nekem meg van a 8általánosom, most jöttem ki, engem nem fognak hülyére venni.."

oszt akkor az nekem ne nevezze magét tisztességes romának aki nem ítéli el ugyanezt és nem akar kiszakadni közülük. Ha a magyarok többsége lenne ilyen, akkor én letagadnám, hogy magyar vagyok szégyenemben...

2010. júl. 30. 19:53
 232/254 anonim ***** válasza:
0%

"ha 20 ügyvédből 18 átbsz, akkor már lesznek előítéleteid okoska...."

csak a magad nevében beszélj, nekem nem lesznek.

2010. júl. 30. 21:26
 233/254 anonim ***** válasza:
0%

"mellesleg balfsz, te is általánosítasz a magyarokról ebben a topicban ;) bagoly mondja verébnek mi?"

Mellesleg írtam utána az ügyvédes példánál hogy egyikre se hoz szégyent csak magára, előttem pedig provokáltam, csak a gyengébbek kedvéért.

2010. júl. 30. 21:27
 234/254 anonim ***** válasza:

ha neked nem lesznek az már a te bajod;)

aki nem tanul az normális környezetben kihalna. te lennél az az IQ.-bajnok aki ha egyszer tűzbe nyúlt, később is belenyúl.

és az ügyvédes példa baromság. többen is megmondtuk, de nembaj ,nem kötelező felfognod.

2010. júl. 30. 21:30
 235/254 anonim ***** válasza:
23%
És szeretném megkérdezni hogy ti pontosan tudjátok hogy hány cigány él ebben az országban? Illetve hogy abból mennyi ül börtönben, mennyi dolgozik? De amúgy tudom hogy ez egy parttalan vita, mert annyiszor megverhettek, megalázhattak titeket cigányok hogy teljesen elvadultatok. Velem többször előfordult már hogy a származásom miatt hátrány ért, de soha nem fordult meg a fejembe hogy ezért utálnom kellene minden magyart 1-99 éves korig bezárólag. Nekem nincs szükségem ilyen korlátokra, de mint mondtam megértem a gyűlölelet és előítéletet. A vitát befejeztem.
2010. júl. 30. 21:37
 236/254 anonim ***** válasza:
100%

21:37

"És szeretném megkérdezni hogy ti pontosan tudjátok hogy hány cigány él ebben az országban? "

Teljesen lényegtelen. Magyarországon minimum 7 féle kisebbség él. Ezek közül mindig csak a cigánysággal van baj. Bűnözők, uzsorások, segélyből élősködnek a többségen szaporodnak mint a nyulak, dolgozni integrálódni nem akarnak. Büszkék arra hogy börtönbe vannak, és ott is ingyen tartják őket a mi pénzünkön. Pont úgy gondolkoznak ahogy az első hozzászólásodban leírtad. Az nem provokáció volt hanem tipikus cigány gondolkodásmód. Mit gondolsz, meddig fogjuk ezt tűrni? Előbb-utóbb elege lesz a magyaroknak és olyan kormányt fogunk választani aki tesz a kisebbségi probléma ellen. Pl engedélyezik az önvédelmi fegyvertartást mint amerikában azt az ilyeneket akik késsel próbálkoznak lelőjük mint a kutyát. Ugyhogy addig kéne összeszedni magatokat amig békés társadalomban éltek, mert lehet még sokkal rosszabb is a helyzetetek, nemcsak az hogy putriba laktok.

2010. júl. 31. 09:53
 237/254 anonim ***** válasza:
0%

Buta magyar

Választhattok magatoknak olyan kormányt, amilyet csak akartok. Mindegyik meg fog lopni benneteket.

Eddig sem a cigány volt a legnagyobb rabló, hanem a sajátjaitok. A fél világ már magyarorszgon röhög.

10 év múlva ti is putriban laktok majd

Én meg életemben sem laktam ott, és nem is fogok

2010. júl. 31. 10:24
 238/254 clint ***** válasza:

10:14

nem a sajátjaink lopnak meg.

2010. júl. 31. 11:15
 239/254 clint ***** válasza:

21:27

Van egy nagyon rendes cigány barátom, akire simán minden vagyonomat rábíznám (református pap). Az országban ölnek, lopnak, erőszakolnak a cigányok, és ez az ember aki senkinek nem ártott soha, igenis szív miatta. Ha bemegy a boltba, már lesi a biztonsági ember nem e akar lopni.

Szóval erre az emberre akkor nem hoz szégyent a cigányság???

Ez az ember a saját fajtája dolgai miatt kell szembenéznie az előitéletekkel, mert nála igenis előitéletek vannak, míg máshol utóítéletek. NE mond, már, hogy mindenki magára hoz szégyent, egy tisztességes cigányra is bűnözőként tekintenek, a nagyszázalék miatt.

2010. júl. 31. 11:21
 240/254 anonim ***** válasza:

gyerekek fölös vitázni vele. nem fogja megérteni, NEM AKARJA megérteni.

egyszerűen buta, értitek?

Olvassátok már el hogyan ír, egyértelmű, hogy alacsony szinten gondolkodik.

Először nekiáll hőbörögni,a szóhasználata tipikus cigányos, és az nem megjátszás volt.

Utána elkezdi mondogatni ugyanazt amire ezer helyen válaszoltunk, és ISMÉTELGETI, nem fogja fel miről ugatunk.

És ha megnézitek, többször is fenyegetőzik nyálcsorgatva, hogy maajd idővel mi is olyanok leszünk mint a cigányok, hogy mi is putriban lakunk, ez pedig már a szánalom legalja. Ilyet csak egy igazán buta ember mond.

Ezenkívül szintén tipikus cigány, hogy a gonosz magyarokon bosszút álljon.

Nem éri meg vele vitázni, nem vagyunk egy szinten vele, ő valahol nagyon lent van...

2010. júl. 31. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!