Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem úgy, hogy lassan...

Miért érzem úgy, hogy lassan nagyobb etnikai probléma az országban az átlagmagyar cigányellenes viselkedése, mint az a bűnözés amit időnként elkövetnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:59
 201/254 anonim ***** válasza:
65%

jóideig 8kerben laktam.

és kedves kurucfób bányász, te már hárítasz. szarok bele, hogy a szülei erre tanítják, akkor tesésk szidni a szüleit. de nem ti meg a jofvédők minket csesztetnek.

mellesleg most szóltad el magad, hogy akkor mégiscsak bűnözők és elcseszettek, csak ugye "nem tehetnek róla mert a szülő meg a gettó", akkor tessék csesztetni a szülőt meg a gettót.

és mellesleg sok magyar él gettóban, szarabbnál szarabb helyen és sokak szülei szar nevelést adnak, mégis tisztességes normális ember lett belőlük, de ha nem is, legalább nem bántanak másokat és ne lopnak, tanulnak.

2010. júl. 30. 12:56
 202/254 anonim ***** válasza:
45%
Én soha nem tagadtam, hogy nagy részük bűnöző. Sőt azzal sem pedáloztam, hogy vannak köztük rendesek is. Te viszont elkezdted, csak most a cigányok mellett, érdekes. Egyébként ha megoldottad a gettósodás problematikáját akkor írd már meg az Orbánnak, mert csak nyerhetünk vele.
2010. júl. 30. 13:01
 203/254 anonim ***** válasza:

a cigányokról volt szó. a magyar bűnözőket senki sem védi, nm védik őket jogvédők, "faj"védők, stb....

nmtom mit akarsz kihozni ebből, mellébeszélsz...

2010. júl. 30. 13:04
 204/254 anonim ***** válasza:
45%

Te ostoba kuruc.

Nem én voltam, de most én is elmondom

RENGETEG BŰNÖZÖ CIGÁNY VAN, ARÁNYAIBAN SOKKAL TÖBB MINT BÁRMELYIK NÉPCSOPORTBAN.

Én csak az ellen tiltakozom, hogy emiatt a becsületeseket is megbélyegezzék.

Ameddig egyetlen becsületes cigány él, addig nem lehet kijelenteni hogy a cigányok bűnözők.

2010. júl. 30. 13:05
 205/254 anonim ***** válasza:

"Amikor ti a cigányokat bünözőnek nevezitek, akkor az olyan mintha egy kinai azt állitaná, hogy az európaiak nyomorban élnek.

Ugye igazuk van, mert Ukrajnában, Romániában meg még nálunk is sok ember nyomorog. A többi meg pont úgy néz ki, mint ők. "

Értelmes hasonlat hűen tükrözi a tárgyi tudásodat mint a kurucozás. Csak kár hogy se füle se farka. Ukrajna Románia mióta Európa pici bogár? Európa mondjuk a magyaroktól balra lévő térség ha nem zavarna. A "lajtán túliak" ahogy hívni szokták őket. Ráadásul a románok ukránok miért néznének úgy ki mint az európaiak? Azok szlávok ha nem tudnád. És mondjuk megnézheted hogy a lajtán túl hogy néznek ki a közterek házak stb nem ugy mint a románoknál ukránoknál.

"Többek között ezért nem lehet a cigányokat an block utálni, mert az éppolyan igazságtalan, mintha én minden miskolci lakost cigánynak neveznék, vagy minden Kassán lakó magyart tótnak."

A magyar számára minden cigány egyforma ugyanúgy ahogy te is Európainak nézted a románokat. Mellesleg ha olyan nagy a különbség az egyes cigányfajták között, és van olyan akik abszolút nem bűnözőek akkor azok miért nem határolódnak el a primitív bűnözőcigányoktól? Miért nem ők képviselik a cigányságot miért a plebsz? A cigányoktól -kevés kivételtől eltekinte ilyen pl Lakatos Attila- állandóan csak azt halljuk hogy "a rászístá magyarok bántsák szegínromákokat meg nem akarnak elég segílyt adni meg hátrányosán megkülönböztetík szegíny cigánypurgyékat a rászístá tanárok az iskolában" stb. Nos amíg ilyen szinvonaltalan vezetőitek vannak akik rá akarják kenni a szart a magyarok rasszizmusára meg kirekesztőségére és ez lesz az általánosan elfogadott elv hogy a magyarok BŐRSZÍN alapján utálják a ciggereket és nem ismeritek be hogy valójában a VISELKEDÉSETEKKEL van a probléma, addig ne is csodálkozzatok hohy egy kalap alá veszünk benneteket. Elég volt a bűnözésbből! Olyan vajdát válassztaok magatoknak olyan képvislőket akik "házon belül" tehát -egymás között elintézve- felszámoljá a cigánybűnözést és megvetendővé teszik a bűnözést cigány körökben is. Nem pedig olyanok akik a rasszizmusról papolnak. Volt egy olyan korszak az 50 60 évek ahol minden szart rá lehetett kenni a parsztokra meg el lehetett vitetni embereket azért mert azt mondtáák rájuk hogy rasszisták de most már ennek vége! Ne ebből akarjatok már megélni, hogy másokra kenitek a szart hanem kezdjetek el dolgozni és viselkedjetek úgy mint a magyarok. Tartsátok be a magyar törvényeket! Ha így csinálnátok akkor a "cigányozás" értelmét vesztené és megszűnne. Azért elgondolkodtató hogy Mo-on legalább 7 féle kisebbség él mégis mindig csak a cigányokkal zsidókkal van baj. A többieket meg nincs. ÉS őket nem is szidja senki.

2010. júl. 30. 13:07
 206/254 anonim ***** válasza:

kedves kurucfób!

akkor cigányzene sem létezik.

az általánosítás más téma, de leírtam oldalakkal korábban, olvass vissza nem ismétlem magam.

2010. júl. 30. 13:08
 207/254 anonim ***** válasza:

"csak egyenlőséget megteremtő célja van a pozitív diszkriminációnak,nem az a célja hogy az emberek azt gondolják egy cigánynak több joga van mert nincs. a nőkkel kapcsolatban is volt példa pozitív diszkriminációra."

Ezzel is ugyanúgy probléma van. Miért a fehér ffi az nem lehet szegény vagy rászoruló? Mégsem érdekel senkit ott rohadnak meg a híd alatt. Innentők kezdve k*rva undorító hogy a cigányok akiknek semmi dolguk nem lenne itt az én adómból házakat kapnak meg segélyeket vesznek fel és úgy élnek munka nélkül mint aki dolgzik. A nőkkel való kivételezést is útálom. Nem elég hogy megvan aza lehetősége hogy eltartassa magát egy pasival azért mert baxik hanem még az élet egyéb területein is kivételeznek vele. Hol igazságos ez szted? A másik ember meg dögöljön meg csak azért mert fehérnek született és farka nőtt? Arról sem tehetünk ám nem kérdezte senki hogy milyen nemű milyen származású szeretnél lenni a világban.

2010. júl. 30. 13:13
 208/254 anonim ***** válasza:
45%

13.13

Neked nem válaszolok, te úgy vagy hülye, ahogy megszülettél

2010. júl. 30. 13:15
 209/254 anonim ***** válasza:

"mind visszavezethető a nem megfelelő nevelésre és szocializálódásra."

éS akkor miért van az, hogy azok a ciggerek akikbe egy csomó lóvét beleölnek felzárkóztatás címén, szép házakat adnak neki teljesen ingyen, illetve ingyenes iskolatámogatást ugyanolyan lumpenek lesznek mint aki gettóban nő fel? Ezt vajon hogy magyarázod körbe demagóg barátom?

2010. júl. 30. 13:15
 210/254 clint ***** válasza:

13:08

sőt cigánykerék, cigánypecsenye, cigányönkormányzat, és cigánygyerek...stb sem.

Hisz nem minden kerék, nem minden pecsenye, nem minden önkormányzat, nem minden gyerek cigány:D:D:D:D:D:D

2010. júl. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!