Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dolgozzanak a cigányok! De hogy?

Dolgozzanak a cigányok! De hogy?

Figyelt kérdés

Nyitásként annyi hogy Magyar vagyok és nem védeni szeretném őket mert...tudjuk milyenek.Azzal is tisztában vagyok hogy nagyon minimális részük hajlik a normális életre.Talán 5-10%.

Viszon a napokban hallottam valamit ami úgy kicsit elgondolkodtatott.

Leendő apósom építőipari vállalkozó(kis cég 8-10ember).A válság miatt kb.1 évig szinte alig volt munkája 3embert tartott meg a többit szélnek eresztette.

Most bejött neki 3-4meló ugyanattól a megrendelőtől.Persze szépen sorba egymás után.

Ugye ilyenkor újra embereket kell szerezni(kőműves+segéd)fel is adott hírdetéseket jöttek is szép számban a jelentkezők.

Brigádok is jelentkeztek.És a jelentkezők többsége cigány volt.Apósom szerint ez nem meglepő építőiparban az elmúlt években 80%-ban cigányok dolgoznak mert"a magyaroknak büdös a munka ők irodában szeretnének dolgozni".És ha belegondolok abba hogy az elmúlt években hogy szétverték a szakmunkás oktatást ill. azt hogy manapság mindenki egyetemekre meg főiskolákra jár(2-es érettségikkel)akkor ez annyira nem is meglepő.

-(AZT CSAK ZÁRÓJELBEN JEGYZEM MEG HOGY APÓSOM ÉS 1-2VÁLLALKOZÓ ISMERŐSEI BESZÉLGETÉSEINÉL RENDSZERESEN VISZATÉRŐ TÉMA AZ HOGY 10-20ÉV MÚLVA KI FOG ITT DOLGOZNI MÁRMINT NINCSENEK MESTER EMBEREK NINCS SZAKMUNKÁSKÉPZÉS NEM LESZ AKI HÁZAKAT UTAKAT ÉPÍTSEN MÉRNÖK VISZONT LESSZ 800EZER AKI MEGTERVEZZE AZ UTAKAT)NA EZ CSAK TÉNYLEG ZÁRÓJELBE MENT-

Szóval a melósokkal a probléma csak az hogy az építtető finoman közölze apósommal hogy nem szeretne cigányokat látni az építkezéseken.Márpedig abból a 3 emberből kit végig megtartott az egyik cigány 10éve van apósom cégénél és ő a legjobb munkása("a legjobb kőműves akivel majdnem 30éves pályám alatt találkoztam")hozzáteszem hogy őt sikerült is apósomnak kibuliznija hogy ő márpedig kell ill. jön a kőműves veje is.Rábólintott az építtető hogy jó ok ők jöhetnek de több ne legyen.

Kérdés ha egy olyan hírdetésre amit a neten a legnagyobb oldalakon valamint 3 napon kersztül az expresszben jelent meg.Szóval ha erre 80%ban cigó jelentkezik(ja igen és ők hajlandóak elutazni mert az ország másik végén van a meló bentlakással)jelentkezik akkor kit vegyenek fel???Após fel is venné őket....de ugye neki kötve van a keze.

Szóval akkor kérdezem én az a tényleg nagyon nagyon minimális százalék aki dolgozni akar.Ezek szerint nem kap munkát mert cigány?????

És ezt hallottam már1-2 jó eredménnyel lediplomázott normális cigány fiataltól is.

Akkor...akkor ilyenkor mi van???????

2010. júl. 27. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

igen az igazságot mondtam, ezt a vak is látja, és mellesleg fogalmad nincs arról, hogy mi az a liberális.

jah kedves Cigány lány, a felettem megszólaló 49%-os nácizó fasisztázó cigányon kezdheted is, hogy megköszönöd neki amiért a normális cigányokkal szemben is előítéletesek vagyunk, hisz ő is tehet róla meg a 90%-os hozzá hasonló többség.

2010. júl. 27. 15:20
 32/69 A kérdező kommentje:

Már bocs 73%de szerintem te vagy natúrba a hülye.róbálod kimagyarázni az általánosításodat is.Pedig ez nem sikerül.Én egy szóval sem mondtam azt hogy ne általánosítsunk.Amikor apósom szavait idéztem te voltál az aki egyből felhívta rá a figyelemem.Aztán fél óra múlva te ezt elkövetted.

Szerintem te egy jelentéktelen szürke kisegér vagy.Eg számítógép előtt gyökeret vert gyökér.Gondolom szemüveges vagy és ha valaki rádnéz egyből levágja hogy valami számítógépse emberke vagy.Lehet bened vagy 40kiló.Világ életedben kisebbségi komplexusod volt a satnya és gyenge tstalkatod miatt.amíg a többiek a haverokkal voltak te adig is tanultál mert nem volt senki aki haverkodjon veled.És az iskolába vagy az utcán volt gondod a cigókkal mert mivel nem voltál képes hogy megvédd magad ezért rádszálltak.

Gondolom katona sem voltál azalól is kibújtál mert tudtad hogy azt te fizikálisan nem bírnád.

Itt a gép eéőtt névtelenül arc nélkül ostod az eszet fikázod a cigókat.De ha mondjuk egy Sztojka Iván féle kannibál cigány eléd állna kinyalnád a seggét a helyszínen.

Tipikus képmutató kis jelentéktelen porszem vagy és neked ez a legnyagyobb bajod.

2010. júl. 27. 15:23
 33/69 anonim ***** válasza:
0%

"jah kedves Cigány lány, a felettem megszólaló 49%-os nácizó fasisztázó cigányon kezdheted is, hogy megköszönöd neki amiért a normális cigányokkal szemben is előítéletesek vagyunk, hisz ő is tehet róla meg a 90%-os hozzá hasonló többség."

Így van. Mindenről én tehetek. Egész Magyarország miattam baszódott el. Én vagyok a sátán. Én. Egyedül. Köszönd meg szépen!

2010. júl. 27. 15:24
 34/69 anonim ***** válasza:
0%
Annyit akartam mondani,hogy nem ítéltelek el a véleményed miatt(ezért írtam,hoyg nem náciztalak le,de rögötn ostoba vagyok, vagy hülye). Megfogadom,hogy ezentúl semmiféle cigányságot érintő témával nem foglalkozom. Nem az én dolgom a cigányság problémáját megoldani. Elsősorban ember vagyok,anya,nő és emellett cigány is. De nem ez lesz a meghatározó ez életemben,ezt megfogadom. Felfogtam amit mondtál valóban általánosítottam,mert a párom pórul járt több emberrel azt gondoltam ez az általános. Ismerem a szavak jelentését nem kell minden egyes szavamon lovagolni és nem kívánok többet ehhez hozzáfűzni.
2010. júl. 27. 15:25
 35/69 A kérdező kommentje:

És látod még értelmezni sem tudod a hozzászólásokat.

A 2000fős faluban a lány lakik nem én.Azt akartam érzékeltetni hogy ha a faluban az összes kocsma és bolt z övék akkor elhiheted hogy nem állnak szarul anyagilag.Magyarán gazdagok és ő mégis megkapta azt a támogatást amely a rászorulóknak volt kiírva.

Baszus te hogy diplomáztál ha szöveget sem tudsz értelmezni????????

2010. júl. 27. 15:26
 36/69 anonim ***** válasza:

nos kérdező most bizonyítottad be az alacsony IQ-dat és az agresszivitásodat ami tipikusan cigányos. vagy te is cigány vagy vagy akkor cigányos viselkedésű magyar, egyre megy. gratulálok.

és elmondom újra az elmaradott agyadnak ,hogy IGEN B+ ÁLTALÁNOSÍTOK NEM TAGADOM! kápíse? nem? nem mi? nah mind1...

a többi személyeskedésed és röhögcsélésed a sztojkán meg már a szánalom csúcsa. és rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.

2010. júl. 27. 15:28
 37/69 anonim ***** válasza:

cigánylány igen lehülyéztelek és lehülyézlek újra, mert képtelen vagy egy k.rva kommentet értelmezni. leírom, hogy te is megértsed

NEM ÍRTAM NEKED SEMMIT NÁCIZÁSRÓL ÉRTED? NE? TE NÁCIZTÁL? HANEM EGY MÁSIK CIGÁNY!

SOSEM MONDTAM, HOGY TE LENÁCIZTÁL VOLNA!

amúgy meg nem nem fogtad fel. újból megkérdem!

van e a párodnak papírja, végzettsége, tapasztalata, referenciája egyéb tudása a bizt őri szakmában? VAN VAGY NINCS? Ha nincs, akkor krvára nem azért nem vették fel mert cigány.

krva idegesítőek vagytok mind, élen a kérdezővel. Nem véletlenül nem ír már ide szinte senki, max a nácizó cigány. Csak én vagyok ennyire mazohista, hogy próbálok értelmesen veletek kommunikálni, sikertelenül. be is fejeztem....

2010. júl. 27. 15:31
 38/69 anonim ***** válasza:
38%
persze,hogy van papírja jézusom...csak oylan sokat írtál :D 8 millió dolgom van,nem tudok mindenre odafigyelni,meg persze hülye is vagyok :(
2010. júl. 27. 15:33
 39/69 anonim ***** válasza:

többször is megkérdeztem. ha kommunikálsz, akkor eléggé nagy baj ha nem olvasod el mit ír a másik és nem válaszolsz a kérdéseire.

amúgy meg ha van papírja, akkor az is szerepet játszik, hogy telített a piac, és előbb a tapasztaltabbak kerülnek sorra.

végső soron meg lehet, hogy azért nem vetté kifelé mert cigány, de ennek a magyarázatához már csak vissza kell lapozni az oldalt.

2010. júl. 27. 15:37
 40/69 anonim ***** válasza:
34%
Tapasztalata is volt,de tényleg nagyon telített és azt is írtam,hogy a nemcigány emberek se nagyon találnak munkát. Elnézést,hogy nem olvastam el figyelmesen,de egyéb teendőim is voltak,vannak :S.
2010. júl. 27. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!