Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan segíti a koronavírus...

Hogyan segíti a koronavírus válságkezelését a 53 heti nyugdíj bevezetése?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 9. 08:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19%

Mi ez a handabanda itt amit lenyomtál?

Értem én hogy nem tudod cáfolni amiket leírtam a #13-ban, de annyira szánalmas ezzel vergődni hogy "nyomod a kormánypropagandát".

De vicces, azt elismerem.

2020. ápr. 11. 00:07
 22/28 anonim ***** válasza:
29%

A fingreszelés apró lyukú reszelőn a ti műfajotok. Húzzuk be a vitapartnert egy csomó "a múltból visszaböfögött, jelenleg tök lényegtelen" baromságot felhozva itt nem fog működni. Az elmúltnyócévezés ebben a ligában nem játszik.

Csakúgy mint a dedós szintű értekezésed a hónapok számát illetően. Az továbbra sem magyarázza az egy heti nyugdíjat következetesen egy havinak hirdető kampányszarotokra.

De igazad van, tévedtem. Kár közületek értelmes vitát folytatni képes egyedre várnom. Te is csak ezt a szabályt erősítetted.

2020. ápr. 11. 01:05
 23/28 anonim ***** válasza:
19%

#22 Látom az értelmi szint nem elég magas hogy megnézd azt amit segédanyagként betettem neked, hát akkor leírom külön.

Azért nevezik 13.havi nyugdíjnak mert egy teljes hónapnyi plusz nyugdíjat jelent majd.

Azért 13. havi, mert az évben 12 hónap van, amikor már kapnak nyugdíjat és ez lesz a következő 1 hónapnyi, és 12+1=13.

Amikor gyurcsányék anno kitalálták - ez benne is van a linken levő írásban - akkor évente 1 heti plusz nyugdíjat szabtak meg, hogy évente csak 1 heti pénzel kelljen többet kigazdálkodnia a nyugdíjakra a költségvetésnek az előző évhez képest.

A 13. havi nyugdíj BEVEZETÉSEKOR eldőlt hogy 4 év alatt egy teljes havi nyugdíjat fognak majd kapni a nyugdíjasok és nem csak 1 hetet. Akkor lenne 53.heti nyugdíj a neve ha 2021-től minden évben csak 53 heti nyugdíjat kapnának az 52 helyett, de 2022-ben már 53, 2023-ban 54 hétnyit fognak kapni és 2024-ben meg egy teljes havival többet.

Nem választási költségvetés, mert 2021-ben kapják az elsőt, 2022-ben már természetes lesz a 2 heti plusz és tudni fogják hogy a törvény szerint jár majd nekik 2023-ban is meg tovább is, akkor is ha nem a fideszre szavaznak. Azonban azt is tudják már a nyugdíjasok, hogy a ballibek korábban el is vették tőlük ezt a 13.havi nyugdíjat és bizony ezt el is fogják majd a fidesz részéről sokszor mondani, (ahogy a családosoknál meg ugyanígy a családi kedvezményekről) hogy ha nem akarják ismét elveszíteni, akkor ne szavazzák vissza azokat akik egyszer már elvették tőlük.

Ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni. Ha még ezt sem érted meg, azon már nem tudok segíteni.

2020. ápr. 11. 10:56
 24/28 anonim ***** válasza:
könnyű más pénzéből jótékonykodni
2020. ápr. 11. 11:06
 25/28 anonim ***** válasza:
29%

"Gyurcsányék anno kitalálták"

Na és akkor újra itt van a sokat emlegetett erőlködés :) Elmúltnyócév mi? :))

Kedves propagandista polgártárs: leírnád még egyszer a kedvemért, hogy akkor az egy heti nyugdíjat miért nevezitek 13.havinak? (hátha elkopik egyszer a klaviatúrád)

De tudod mit? Hagyd csak, mert a jelek szerint csak neked nem esik le, hogy ez egy hatalmas bullshit, ráadásul pitiáner is a heti bontásokkal, meg áprilisban bejelentjük, hogy majd jövő év elején. Hagyjad már, ennél szánalmasabb vergődést még nem láttunk. Jó nagyot akart a vezéred pukizni, de sajna kicsúszott mellette a szaft is. Már a választásra gyúrtok mi? Ennél a hatalmas dobásotoknál még a szokásos 5 kiló krumpli osztogatása is jobb ötlet lett volna jelen helyzetben.

Tudod a nyugdíjasok majd elgondolkoznak, hogy miért is ment tönkre a gyerekük, meg az unokájuk, meg a kisbolt a faluban, meg az a szimpatikus szikvizes is csődbe ment és a sarki vegyesboltnak is lőttek. Üveggyöngyökkel már nem mentek semmire.

2020. ápr. 11. 18:09
 26/28 anonim ***** válasza:
19%
#25 Tök igaz, én tévedtem. Leálltam egy hülyével vitatkozni. Nem tudsz és nem is akarsz szöveget értelmezni, már a dedós szinten leírt magyarázatot sem vagy képes/hajlandó felfogni. Tényleg az én hibám hogy megpróbálkoztam elmagyarázni. Aki nem akarja, azt nem lehet tanítani, ez tény.
2020. ápr. 11. 19:57
 27/28 anonim ***** válasza:
29%
Elfogyott a vaktöltényed békemenetes topiktárs? A begyepesedett logikád igen rövid pórázon tart. :) Kreativitás nuku? :)) Személyeskedsz, én meg közben jókat röhögök a szenvedéseden, mert ezzel végül csak feladod. Tudod, így kezd el repedezni egy agyhalottakra épített, a szintetekre lebutított eszközökkel operáló, tolvaj rezsim. A hithű katonái elvéreznek, mert már ti sem tudjátok megmagyarázni az ilyen értelmetlen, szar rendelkezéseket. Régen ötletesebbek voltatok, de ezek szerint azok az elvtársaid kikoptak, belefáradtak a magyarázkodásba, így maradtál nekünk te, a silány.
2020. ápr. 11. 21:28
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Amikor először vezették be, akkor is ilyen évente +1hét módon.

Ha jól emlékszem a 3. év/ hét volt az utolsó.

A nyugdíjasok helyzetét tekintve, az mind azonnali fogyasztássá válik, tehát 9 hónap múlva lesz egy közel 1000 milliárdos kereslet élénkülés.

2020. ápr. 15. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!