COVID-19 idején hogyan vegyük át a nyugdíjat? Postás mennyire lehet fertőzött?
Idős szüleim nyugdíjáról van szó és még 1.1 millió öregről.
Ti milyen óvintézkedéseket tesztek?
Pl maszkban átvenni stb...
Apámnak nincs bankszámlája sem :(
Azt mondja nem bízik a bankokban.
1.1 millió öregnek hozzák postások, mint írtam.
Az a terv hogy gázmaszkban, kesztyűben, szemüvegben és vegyvédelmi felszerelésben átveszem, ők FFP3 maszkban aláírják és visszaadom a cetlit. A pénzt dobozba rakom és 10 napig nem nyúlunk hozzá amíg le nem bomlik vírus. Kp tartalék sok van meg nekem bankkártyám. Esetleg fertőtlenítem a pénzt.
Nem lehet. Apám nem engedi. Ügyfélkapuja sincs, és megtiltotta hogy bankszámlára kérjük.
Neki kp kell amit elrak egy dobozba, mert nem bízik a bankokban.
Nem értek vele egyet, de tisztletben tartom.
Felesleges a szüleidre maszk, neked sem kell beöltözni.
1. fogsz egy ruhacsipeszt, kiakasztod az ajtóra
2. postás megjön, csenget
3. a csipeszhez csípteti az aláírni valót
4. öt méterrel odébbáll az ajtótól
5. odamentek az ajtóhoz, kinyitjátok, szüleid integetnek neki
7. elveszitek a szelvényt, gumikesztyűben aláírják, vissza a csipeszhez, ajtó becsuk
8. postás odamegy az ajtóhoz, pénz, nyugdíjszelvény a csipeszre, az aprót megtarthatja, stb
Írhatsz egy instrukciót a postásnak, akár ábrákkal szemléltetve. Ha jól megcsinálod, garantált sikere lesz a facebookon az erről készült kép :)
Nem rossz ötlet amúgy 😃
Mondjuk a Hazmat ruhás verzió is felkerül a FBre tuti....
Leginkább attól tartok hogy amúgy a postás ilyen nagydumás, nagyhangú ember és ha lappangó akkor nem árthat az aerosol elleni védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!