Miért hiszik azt hogy olyan jó lenne a kormányváltás?
Jelenleg aki a kormány ellen szavaz, az a hazát gyengíti. Jelenleg aki a kormány ellen van, az a haza ellen (is) van. Mivel másnak nincs akkora hatalma hogy a rendet fent tudná tartani. Hogy jutottam erre a következtetésre? Az ellenzéki összefogás gyengekezű. Nem tudnak Gyurcsány Ferencel való összefogás nélkül meglenni. Még a halállal is szövetkeznének, hogy hatalomra jussanak. Vagyis hogy mindenki értse azzal aki már egyszer tönkre tette és kivéreztette az országot. Ahogyan nekik az EU fütyül, ők úgy táncolnak. Ha a haza ellen kell kampányolni, és Magyarország ellen lépnek fel, többnyire bármiről is legyen szó ők ott vannak. Többségben magyar gyűlölők, nem tisztelik az időseket, a vidékieket, a magyar nemzetet, nem fogtak össze a kormánnyal a járvány illetve a válság kezelésében, mert nekik fontosabb a megosztás.
Ha most kormány váltás lenne, a jelenlegi helyzetnél sokkal rosszabb lenne.
A baloldal jó sok ember sorsát előre vitte.
Na neeeeee...!
“ Jelenleg aki a kormány ellen szavaz, az a hazát gyengíti. Jelenleg aki a kormány ellen van, az a haza ellen (is) van. ”
Nem érzem úgy, hogy a haza ellen lennék, csak azért mert te, meg még néhány ostoba ezt állítja. Inkább szégyellem....Én azt gondolom, hogy a hozzád hasonló elvakult, beoltott egyének, mind hülyék, mint a segg, de ti mégsem érzitek így, igaz? Na ugye...Ilyen kijelentéseket remélem tudod, kik tettek a történelem során ;)
és nem, nem akarom Gyurcsányt sem, még mielőtt előbújna a vérnarancs belőled....
"A baloldal jó sok ember sorsát előre vitte."
Mindenesetre nem vitte hátrébb annyival, mint a Fidesz. Nézd meg például hogy nőtt a közmunkások bére 2009-től 2012-ig. (Sehogy, csökkent)
"Jelenleg aki a kormány ellen szavaz, az a hazát gyengíti. "
Eddig olvastam. Sajnálom, hogy te még mindig a 20. században ragadtál és nem tudsz szabadulni a régi komcsi beidegződésektől. Amíg ti itt éltetitek az antidemokrácia virágzását, addig a világ elhúz mellettünk. Megérdemli a sorsát a magyar.
"Jelenleg aki a kormány ellen szavaz, az a hazát gyengíti. Jelenleg aki a kormány ellen van, az a haza ellen (is) van."
És akkor valaki mondja még azt, hogy a fideszesek nem agyatlan fasiszták.
Na, ezzel tökéletesen egyetértek.
"Ezért a népért úgyis mindegy,
Ebsorsot akar, hát - akarja."
"...te még mindig a 20. században ragadtál és nem tudsz szabadulni a régi komcsi beidegződésektől."
Én meg eddig olvastam. A régi komcsi rendszerben nem volt parlamenti ellenzék, így szavazni sem tudtak.
"És akkor valaki mondja még azt, hogy a fideszesek nem agyatlan fasiszták."
Most akkor komcsik vagyunk, vagy agyatlan fasiszták? Hangoljátok már össze a mondanivalótokat, mert ez így nagyon ciki... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!