Ki bánta meg hogy a fideszre szavazott?
ma 14:21
örülök, hogy segíthettem:)
igen, tudod ilyen világban élünk, ami jó és hasznos azt eltakargatja a média, ami pedig butít, azt mutogatja (Győzike,Benkő,Voksán Virág) és tudod egy idő után lehetsz te akárhány diplomás, már te is csak e butító dolgokon fogsz röhögcsélni a TV előtt, és ha valami hiba folytán lefilmeznék a hasznost, akkor átkapcsolsz
egyébként ne csak a Gárdát támogasd, sokkal fontosabb a Jobbik
én támogatom azért a Gárdát is, de a Jobbikot sokkal inkább
remélem a cigók innentől hanyagolni fognak, bár gondolom ők azt hiszik, hogy scak agresszív módon lehet egy lányhoz közeledni
szerintem jó út az, ami felé próbállak csalogatni.. bennük még bízhatunk, mert eddig még sohasem hazudtak és próbálnak javítani a helyzeten, kár hogy nincs móduk rá a 2/3-ad miatt
egyébként a következő választásokra majd meglátod, nagyon sokan átpártolnak a Jobbikhoz, egyre több embernek nyílik ki a szemük, annyi baj, hogy az ember nagyon könnyen átverhető, de újabb 4 évig nem lehet eljátszani mindezt amit már 12 éve folytatnak
puszillak
19/F
Látom már érkeznek a negatív szavazatok a 26 pontban összefoglalt ma délutáni hozzászólásomhoz.
Úgy tűnik, hogy a kérés ellenére sem próbálta senki megcáfolni a tényeket.
Érthető, érvek nélkül nem lehet könnyű vitázni. Leszavazni sokkal könnyebb :) Pont, mint a Parlamentben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!